moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard

« older newer »

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!


Recent visitors

gambar aktiviti beberap hari lepas...

(viewed 287 times)
Bookmark and Share
papa tak sempat nak update..busy sikit...papa kena servis group papa...alhamdullilah papa nampak BEG group is growing...dgn support leader2 BEG yg sedia ada dan leader2 in the making semuanya papa nampak berjalan lancar spt yg papa rancangkan..gambar bawah tu adalah dari UTHMAN EMPIRE...setiap hari ada aje registration...momentum sudah ada..uthman bawak ramai grup komando ... syabas bro..teruskan perjuangan sehingga berjaya..2 hari lepas papa ada jumpa cikgu warda dan faisal (pegawai jpj muar) utk aktifkan mereka balik...DONT STOP!!! JANGAN LEPAS NI TENGOK AJE ORG LAIN BUAT DUIT....nama pun perniagaan mesti ada cabaran bro... BEG will support u....mari rapatkan barisan....
27th Feb 2008, 08:02  

Advert