moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard

« older newer »

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!


Recent visitors

lepak dgn bob dan sapri empire...

(viewed 458 times)
Bookmark and Share
lepas ni papa nak fokus dan bantu SAPRI EMPIRE .... papa pesan dgn abg sapri supaya jangan cepat putus asa dan mengalah...rapatkan barisan dan selalu jumpa papa...kita sama2 berusaha dan bekerjasama...nak hidupkan satu2 leg atau nak create leader ni dlm jaringan papa...papa perlu banyak bersabar... kita perlu banyak mendengar permasalahan biz partner kita dan simpan sendiri masalah kita yg ada... kekadang papa bengang jugak dan marah...ye le sbg manusia biasa papa pun ada ups n downs sendiri...tapi papa dah anggap kalau nak buat networking business ni kita perlu anggap kawan2 kita dlm jaringan ni spt ANAK-ANAK KITA SENDIRI...kalau dah ramai anak memang banyak ragam dan perangai...so papa kena banyak bersabar dan TERUSKAN USAHA MEMBANTU ANAK2 PAPA INI... jadi kalau papa sesekali marah dan herdik jangan le kecik hati... papa mahukan semua BEG members berjaya...memang sudah tanggungjawab papa ... papa nampak semua org ada POTENSI UTK BERJAYA... so tahun ni 2008 mari kita semua belajar bertanggungjawab kpd perniagaan kita masing2.... gambar org tak siuman tu yg papa amik secara close up...lepak jap dgn bob bincang pasal strategi dan bual2 santai....papa perasan bob ni seorang yg aggresive dan mempunyai matlamat utk merubah kehidupannya...keep it up bro dan teruskan perjuangan sehinggan berjaya... kerjasama nazar dgn bob papa tengok berhasil...itu le bagusnya kalau semua org rapatkan diri dlm barisan dan berbaik2 dgn upline dan downline masing2 demi kebaikan perniagaan masing2....bagi abg sapri..dont woory bang saya akan bantu dgn syarat abg nak bantu diri abg sendiri...sama2 kita berjuang sehingga berjaya...no heart feeling..its just a businesss...
22nd Feb 2008, 07:24  

Advert