moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard

« older newer »

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!


Recent visitors

jenama baju APPLE BOTTOM...

(viewed 773 times)
Bookmark and Share
baru papa tahu baju kanak2 pun ada jenama apple...papa ingat komputer aje berjenama apple... mama suruh adik puteri baju yg mama belikan masa pergi jaya jusco itu hari...cantik..color oren terang...mama belikan dgn seluar jeans sekali...cute anak papa pakai... harga pun boleh tahan rm49.90 each...tapi bagus boleh tahan lama sikit pakai dan color pun tak cepat luntur....mama cakap lepas ni nak belikan abg daniel tshirt color oren jugak...biar sedondon dgn adik puteri...kat bawah tu gambar mainan abg daniel.... lepas main simpan hah...nanti kena belasah dgn mama tu...kesian mama setiap hari kena kemas umah...dan setiap hari anak2 papa sepahkan.... kalau abg daniel amalkan lepas main simpan ....mesti adik puteri pun ikut dan buat bende yg sama..baru ada DUPLIKASI kan...kan... kan....now papa kat melaka sentral baru habis talk dgn 2 prospek...dan lah ni tengah tunggu nazar hantar duit rm3496 ...TAHNIAH & SYABAS papa ucapkan pada nazar ni pasal hari ni ada new registration 7 kedai lagi...mlm tadi 9 kedai....alhamdullilah....yg nak masuk hari ni adalah KETUA POSMEN (chief kpd bob posmen)..TAHNIAH & SYABAS jugak pada FAIRUZ EMPIRE (BOB POSMEN) ...go...go...go.......go..BEG....yesssssssssss.......papa happy....
21st Feb 2008, 09:29  

Advert

Anonymous says:

ayat cam bangang je ...!!

6th Aug 2009, 06:36

Anonymous says:

ayat cam bangang je ...!!

6th Aug 2009, 06:36

Anonymous says:

teruk ye ayat..anak sape r ni....

6th Aug 2009, 06:37