moblog uk

Darren's MOBLOG...

by goode

user profile | dashboard | imagewall | contact user

« older newer »

About Me:Darren P Millar

I'm a DJ from Aberdeen (Scotland) that's about me for just now!


Twitter - href="http://www.gripmyshitter.com" target="_blank">Grip My Shitter - QIK - Flickr - href="http://www.darrenmillar.net" target="_blank">Blog - href="http://www.thisisdesignuk.com" target="_blank">My Work - href="http://www.darrenmillar.com" target="_blank">DJ - Bebo - Camera Man - href="http://www.denisemilani.com" target="_blank">Denise Milani - Last FM - Wishlist - My Mart - Lomo Home - €urotrip - Miss LaLa - Moblog Hotel - Mixwit - I Heart It - Brightkite - Regal Clothing

My Pet Hate: is TUESDAY, everything that has ever gone wrong in my life has happened on a TUESDAY! I hate it, it's now my day off so that i don't have to face the world! Don't make me have to suffer TUESDAY by asking me about it!!! I also dislike girls who drink pints, smoke and generally act like men!!

Free Web Counter

Protected under Creative Commons



href="http://www.humancalendar.com" target="_blank">

Search this moblog


Recent visitors

I'm not Racist

(viewed 1560 times)
Bookmark and Share
Look i installed a BLACK dv+-rw drive this morning!Ahh 4.5Gb 7mins 24secDelightful!
12th Jan 2006, 14:57   | tags:,,,,,

goode (CAN'T SIGN IN) *angry face* says:

grrr. wish either Moblog or FF or IE would get its act together!

12th Jan 2006, 15:02

spoon_lamp says:

is it faster when you aren't signed in? I'm using IE now with only occassional slowness...

12th Jan 2006, 15:03

goode says:

Just as i sat that FF springs to life!

12th Jan 2006, 15:03

goode says:

Nope, if it doesn't work it DOESN'T work!

FF usually just bails but IE lets me browse!

Gutted!

12th Jan 2006, 15:06

spoon_lamp says:

lets blame matt!!

12th Jan 2006, 15:09

mat says:

Moblog's server is running fine: no abnormal loads, it's connected to the internet fine, it's serving up valid xHTML and CSS - the problem is with YOUR machines. I'm doing my very best to try and figure out what's going on here, but I've got almost nothing to go on - the site works fine for me.

Perhaps you guys could let me know your system specs? ie: operating system, browser versions, cpu, ram, connection speed, ISP, installed browser extensions etc. As much info as possible, on the off chance that there is a pattern to this. this forum thread would be an excellent place to start diagnosing this problem in a more sensible way.

12th Jan 2006, 15:22

spoon_lamp says:

roger.out.

12th Jan 2006, 15:39

goode says:

"YOUR machines"

How's this possible when all other sites are fine? It sounds bizarre to me! But i'm open to explanations!

12th Jan 2006, 18:42