moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

3 hari lepas...

papa dgn kamarol tabur flyers....tapi tak de respond... papa akan teruskan usaha... tidak melemahkan semangat papa...sekarang ni selalu hujan so terganggu juga aktiviti papa dlm baling flyers ni...cabaran bagi papa...ni gambar kat cyber cafe melaka papa tolong registerkan new member di bawah SUNNY EMPIRE...excellent bro teruskan usaha sampai berjaya...go...go...go...BEG
4th Apr 2008, 07:32   comments (0)

darling papa...

sebelum papa kuar umah tadi sempat papa snap botol susu baru adik puteri... oooi puteri pakai cincin dan gelang kaki le...patutle papa selalu dengar kring..kring... bila puteri berlari dan berjalan kat umah...papa sayang darling...mana abg daniel?? ooo abg daniel gi sekolah agama dgn hakim (cousin)...
1st Apr 2008, 10:24   comments (0)

on line business...

papa, lan & shariman kat taj restoran pasal ada wifi... bincang pasal online biz yg kita org baru venture... tidak akan menjejaskan halatuju BEG pasal yg ini bukan networking business...100% online secara e-marketing dan tak perlu jumpa org...hadap laptop aje... dan dlm masa terdekat ini papa akan ceburi penjualan produk/barangan melalui EBAY pulak...dll online business...kena DIVERSIFY.... perkara ni memang papa telah rancangkan sejak tahun lepas 2007 lagi... go..go...go..BEG...
1st Apr 2008, 07:21   comments (0)

papa..

kat bt berendam kedai minang.... jumpa nazar jap... papa bertanyakan khabar dan perkembangan kat NEW training tempoh hari... nazar baru baik demam...dia tengah fokus nak bina satu kaki lagi...excellent bro...teruskan perjuangan sehingga berjaya... hari2 ada table talk nazar beritahu papa...good... ni papa tengah tunggu lan...tak sampai2 lagi janji 4.30pm... sementara tu papa calling2 group members dan prospek papa... go..go...go...BEG..
31st Mar 2008, 10:22   comments (0)

jom makan...

kena makan cepat2 pasal mama dgn papa nak tengok anugerah popular berita harian... papa memang peminat datok siti norhaliza....mawi papa tak minat langsung...spt yg dijangkakan papa menang...abg daniel kalah dlm arm wrestling tadi...yeh..yeh ..papa menang.. tq daniel tq puteri kerana menceriakan hidup dan hati papa dikala papa down....tapi papa down biasanya sekejap aje... papa akan pulihkan sendiri dgn cara papa sendiri... PERJALANAN MASIH JAUH TAPI PAPA AKAN TERUSKAN SEHINGGA TERCAPAI IMPIAN PAPA... lepak santai dan bermain2 bergurau senda dgn anak2 papa sudah cukup untuk mengembalikan semangat papa... tq sayang..sayang..papa...
31st Mar 2008, 09:19   comments (0)

arm wrestling...

sambil tunggu makanan sampai abg daniel ajak papa arm wrestling...bersungguh2 abg daniel cuba nak kalahkan papa sampai terjelir2 lidah dia..he3x...adik puteri lak nape tu sampai duduk atas meja tu?? seronok papa tengok telatah anak2 papa ni...
31st Mar 2008, 09:09   comments (0)

mama belanja..

ikan bakar dan nasi lemak... mlm tadi hujan..anak2 papa lapar mama malas nak masak so mama ajak papa dan anak2 papa gi ikan bakar...lagipon puteri memang suka makan nasi lemak kat sana....hari hujan...
31st Mar 2008, 09:05   comments (0)

spa at home..

seronoknya papa...rase mcm gi spa pulak..he3x.. ada org cabut uban, urut belakang papa (daniel & puteri)...ada org potong kuku papa..(mama)..syoknya he3x...home sweet home... tq daniel, puteri & mama...
31st Mar 2008, 09:02   comments (0)