moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

BEG assistant...

papa dapat bantuan 2 org anak muda yg handsome2 ni utk baling flyers..umur baru 18 tahun..sorang namanya gani dan sorang lagi kamarul... kamarul ni pandai menyanyi sedap suara dia... kita berempat papa, lan, gani dan kamarul lepak2 kat klebang dan tg keling... papa parking tepi gani dan kamarul akan baling flyers...papa pesan kat dia org letak kat keta aje cukup..papa tengok budak2 ni ok tak amik barang yg bukan2 spt gam, ganja, ice dll..papa dah pening dan fed up dgn budak2 yg tolong papa sebelum ini..pening kepala dibuatnya... so papa harap gani dan kamarul ni tak mcm itu...kalau dia org ok memang papa plan nak bukakkan akaun dia org masing2 utk berikan mereka semangat dan win-win situation.. selepas penat kita org pekena air tebu hilangkan haus di tekak...
6th Feb 2008, 14:10   comments (0)

baling flyers...

ptg tadi papa gi kedai sha kat baba haouse utk buat table talk dgn prospek sha...sha kat kl ada hal emergency emak dia masuk hospital.... sani nama dia...ok positif..tapi kelakor papa tengok gelagat dia bila dia nampak panik bila papa amik gambar dia..papa cakap jangan worry ini hanya utk rekod peribadi saje... dia cakap bapak dia dan keluarga dia org penting melaka...ramai org kenal...kuang3x... nak ketawa pun ada... tapi its ok papa dah biasa kerenah prospek2 ni yg datang dgn pelbagai perangai dan ragam....settle aje papa dgn lan gi klebang dan tg keling utk tabur flyers....
6th Feb 2008, 14:00   comments (0)

abg daniel makan mee mcm mana tu..??

tengok gelagat anak2 papa kat umah tak jadi papa marah... nak ketawa pun ada...gelihati..ni le cahaya mata papa yg sentiasa menceriakan hidup papa....lepas ni kena gi workshop utk double check balik...
6th Feb 2008, 07:23   comments (0)

tayar keta papa pancit lagi..

papa call amy workshop kol 12 pm tapi budak dia datang dlm kol 2.45 pehh bakau darah...semalam cakap dah tampal tapi budak dia tak sempat nak cek betul2... nak maki pun ada...tapi papa sabar aje... kol 5 ni papa ada appmnt dgn sha punye prospek... kat umah tadi adik puteri nak main games color2 kata dia..mama naik motor gi beli susu puteri yg dah habis....
6th Feb 2008, 07:18   comments (0)

[....]

5th Feb 2008, 18:13   comments (0)

abg daniel nak makan pizza...

abg daniel call papa nak makan pizza...settle aje kerja papa gi pizza hut malim dgn lan utk tapau...abg daniel nak set yg sedang dipromosi kat tv katanya..ok papa cakap...
5th Feb 2008, 18:10   comments (0)

[....]

5th Feb 2008, 18:05   comments (0)

[....]

5th Feb 2008, 17:59   comments (0)