moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

goodnite daniel....goodnite darling..

papa balikmlm tadi anak2 papa dah tidor..atas meja papa nampak ada lukisan...pasti abg daniel buat surat dan lukisan utk papa ni...selalu papa terima surat dan lukisan dari abg daniel ni....salah satu komunikasi daniel dgn papa selain direct terus cakap dgn papa (verbal)...papa senyum aje....mama beritahu abg daniel start lukis dan tulis dari kol 9 mlm tadi sampai kol 10....lepas tu daniel ngantok dan terus tidor...mama beritahu lukisan itu tujan sebenarnya utk ajak papa keluar hari sabtu ni...abg daniel nak jalan2 nak mandi laut...oooo papa tersenyum lagi...memang papa faham sangat perangai anak bujang papa ni....daniel tulis DANIEL DAN PAPA...MAMA DAN PUTERI siap ada gambar dan lambang LOVE lagi....ok le daniel...papa dah faham dah... kalau takk de apa aral sabtu ni esok kita keluar ye sayang.... nak gi sagil ke?? papa pun dah lama tak gi mandi air terjun ni... tapi tak cnfm lagi....tengok mcm mana esok k sayang...papa sayang daniel...papa sayang darling....
11th Apr 2008, 09:20   comments (0)

cari rokok..

tengahari tadi papa beli rokok kat kedai depan...papa bawak sekali abg daniel & adik puteri...lama tak pekena teh ais...sambil lepak2 santai dgn anak2 papa... belikan 2 tora utk si abang dan si adik..dapat gelang yg bertulis FRIENDSHIP....ok lepas ni friend forever tau dgn abg daniel tau puteri...jangan asyik gaduh aje...adik puteri tumpahkan teh ais papa nasib baik gelas tak pecah...jap lagi papa nak kuar town...
10th Apr 2008, 08:01   comments (0)

what to do next??

(viewed 796 times)
alhamdullilah daniel..puteri...now papa dah tahu apa papa perlu buat next...apa2 cerita terbaru papa akan cerita pada daniel k... love..papa..
10th Apr 2008, 01:19   comments (0)

kelas daniel...

pagi tadi papa hantar abg daniel kesekolah ...papa hantar sampai ke kelas daniel.. oooo mcm ni kelas atau bilik darjah anak papa...1st time papa hantar daniel sampai ke bilik darjah...papa bawakkan beg daniel...biasanya mama yg hantar... sempat papa snap gambar tempat duduk daniel dlm kelas..gambar bawah tu papa snap masa daniel breakfast kat umah...pagi ni mama buat dan bekalkan anak papa sandwich burger... mama buatkan utk papa sekali....sedap.... masa kat meja makan daniel tanya papa...pa ni kat mana?? ooo itu gambar daniel masa kecik dgn papa kat dataran sejarah ayer keroh...oooo....daniel cuba ingatkan balik...sebelah tu yg tembam tu daniel masa kat jaya jusco... abg daniel masa kecik memang semangat dan temban badan dia..dan papa masih ingat lagi anak papa masa kecik memang SOOOOO CUTE........ papa sayang daniel....papa sayang puteri.... (masa papa hantar mms ni anak dara papa masih tidoq lagi)...
10th Apr 2008, 01:08   comments (0)

dgn md noor empire...

mlm tadi papa jumpa cikgu md noor, herman dan prospek kat bkt beruang..positif nak bukak 7 kedai... lepas tu papa terus balik umah..tengok astro..
10th Apr 2008, 00:58   comments (0)

think big...

papa minat pulak dgn poster yg tergantung kat ofis asri kat senawang...THINK BIG...dengan US Dollar gambar latarbelakangnya...gambar lain tu gambar candid masa papa snap adik puteri tengah gaduh dgn abg dia kat sofa umah...puteri siap jelirkan lidah tu..pasal apa ek gaduh ni??
10th Apr 2008, 00:54   comments (0)

kat senawang..

gambar campor... lah ni papa kurang ada mood nak amik gambar... gambar adik puteri kat umah...dan gambar papa dgn asri masa gi senawang kat office asri (rey)... rey ni sahabat papa masa sama2 buat internet investment tempoh hari... lah ni dia fokus buat forex...gambar bawah papa dgn zaidi empire tengah tunggu prospek kat telok mas tapi prospek tak muncul2...its ok ..papa dah biasa dgn scenario mcm ni... zaidi tunjukkan papa alat icharge... papa dah tengok dan sudah ada org approach...papa tahu beberapa BEG members yg telah join program ini... nazar, sunny dah join...zaidi masih lagi test alat icharge itu belum join kata dia...BAGI PAPA TAK KISAH KALAU ADA MANA2 BEG MEMBERS YG NAK BUAT PROGRAM LAIN...MASING2 ADA HAK NAK BUAT DUIT... PAPA TAK FANATIK... PAPA MASIH TETAP DGN AGENDA LAMA BEG TAK KIRA BERAPA LAMA MASA PAPA KENA AMIK ...SUCCESS IS A JOURNEY NOT A DESTINATION...gitulah gamaknya...
10th Apr 2008, 00:50   comments (0)

papa hantar abg daniel...

gi sekolah ugama dgn hakim..cousin daniel..hujan renyai2... hari ni mama happy pasal abg daniel masa kat sekolah pimpin tangan mama masa keluar kelas tadi...dan pagi tadi dia benarkan mama cium dia dan dia cium mama...masa atas motor abg daniel peluk mama..papa happy dengar... sebelum ni mama komplen kat papa kalau kat sekolah daniel mcm tak bagi mama cium depan kawan2 dia.. kenapa ek??? malu kwn2 tengok?? anak papa ni ada ego ek.... nak jaga mcho ek... tak baik mcm tu.... kesian mama...2 hari lepas papa ada cakap dgn dia baik2 tak baik buat mama mcm itu....kan mama sayang daniel tu...daniel tak sayang mam ke?? yg peliknya dgn papa daniel tak buat mcm tu....selalu kalau jalan2 pimpin dan peluk papa...kalau papa cium daniel depan org daniel tak kisah... papa perasan daniel ni jiwa nya agak sensitif kena cakap baik2 dgn dia kena kasi contoh2 yg logik ikut fikiran dia...baru daniel boleh terima...mungkin mama jenis mendesak dan suka marah2 dan ugut kot.... ok papa lain ...papa guna saikologi dan diplomasi sikit.... apa pun papa dgn mama sayang daniel tau....adik puteri??? lagi le papa dgn mama sayang....anak manja papa kan...
7th Apr 2008, 10:11   comments (0)