moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

bersama Shahidan Empire....

kat kedai lan...papa tolong buat closing utk idan... yg pakai baju kuning dan seluar pendek tu dak idan...asal kedah..umur muda lagi 22 tahun..papa sempat pass kat dia buku AKU SEORANG JUTAWAN tulisan chairol utk dia baca dan pass kat kawan2 yg lain...
11th Feb 2008, 06:49   comments (0)

kat cofee bean jj...

dah beberapa kali abg nizam (dulu abbfund trader) sms dan call papa utk jumpa..kwn lama ni masa sama2 buat internet investment dulu...memang cara papa tak nak hampakan kawan2 lama..kalau papa free papa akan berjumpa... dia bawak sorang otai jugak..utk berkongsi2 program yg sedang dia buat... papa bawak dak lan sekali... but finally papa tolak secara baik pasal papa nak FOKUS pada perniagaan uptrend papa ni... dan papa berasa bertanggungjawab pada all BEG members dibawah jaringan papa utk sama2 berjaya... tapi kita masih boleh berkawan dan berkongsi2 idea..why not??
11th Feb 2008, 06:44   comments (0)

gelagat anak2 papa kat umah..

baik2 darling kang jatuh kat longkang tu..
11th Feb 2008, 06:37   comments (0)

gambar2 jumaat lepas..

sebelum kuar umah papa sempat snap gambar anak dara papa puteri yg sedang bermain kat buaian depan umah.... dan abg daniel yg sedap tengah ratah sambal tu...gambar2 lain masa papa kat jj dgn gani dan dak rol..
11th Feb 2008, 06:35   comments (0)

gambar2 lepas..

gambar hari jumaat lepas...papa amik kat umah dan jugak masa papa pekena mee udang kat jj dgn dak rol dan gani... banyak dah papa tabur flyers tapi malangnya tak de pun papa terima sms...cabaran jugak ni...tapi tak pe papa akan teruskan usaha jugak...papa kena kaji kenapa flyers yg papa tabur tak dapat sambutan...?? mungkin pasal flyers yg papa tabur tu tak cukup menarik..tak color? papa kena buat sesuatu pembaharuan utk flyers ni..apa ek?? daniel ada idea tak...?
11th Feb 2008, 06:31   comments (0)

BEG members...

(viewed 268 times)
zaidi empire dari SUHAIRA EMPIRE bawak anak lelaki dia sekali..go..go...go..BROTHERS EMPIRE GROUP (BEG)...tahun 2008 ni adalah tahun kita bersama2 buat duit....
6th Feb 2008, 14:28   comments (0)

kat biz center...

mlm kol 8.30 papa kat biz center..mcm biasak ada preview mlm ni...alhamdullilah papa tengok ramai jugak members dari group papa BEG yg hadir..mereka bawak prospek jugak..alhamdullilah.. md noor empire (cikgu) pun hadir dan zaidi empire bawak anak & isteri... syabas dan tahniah pada semua yg hadir...
6th Feb 2008, 14:21   comments (0)

snap2 gambar utk buat kenang2an...

(viewed 365 times)
sambil2 minum air tebu..fresh rasenya...kita org lepak jap...papa apa lagi mcm biasak le..ok jom kita amik gambar..posing sikit... papa bergambar dgn biz partner papa lan ...co founder BEG dan dgn gani serta kamarul... dan jugak utk tatapan anak2 papa daniel dan puteri bila besar nanti... anak2 papa kat umah tengah buat apa tu agaknya..??
6th Feb 2008, 14:15   comments (0)