moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

beg sekolah baru abg daniel...

semalam beg sekolah abg daniel putus...hari pertama bersekolah lepas bersunat beg sekolah pulak dah putus..kesian abg daniel...pagi tadi mama belikan beg baru utk abg daniel...warna biru....papa perasan buku2 banyak sangat...papa tanya mama kenapa banyak sangat? mama beritahu memang banyak..mama ikut jadual yg pihak sekolah berikan ...
13th Feb 2008, 07:18   comments (0)

leka dia..

tak sedar ke papa snap..snap..ni...?? papa sayang puteri... paling manja dgn papa..
12th Feb 2008, 02:25   comments (0)

puteri papa melukis..

main color2 ek... good girl...mama gi kedai beli barang umah...anak dara papa bagus pulak pagi ni ..tak nak ikut mama pulak..papa perasan darling papa ni kidal rupanya..tekun nampaknya si puteri....
12th Feb 2008, 02:20   comments (0)

morning darling...

oi pagi2 anak dara papa ni dah lapar ye...mama tapaukan mee hun goreng..anak papa suka makan dgn kicap...abg daniel dah pergi sekolah...dah kol 9.18am ni papa tak leh tidor lagi...why....why tell me why?? bukan apa mlm tadi papa leka surfing internet tak sedar dah pagi dah ni...hari ni papa banyak aktiviti nak buat...
12th Feb 2008, 01:21   comments (0)

papa potong rambut..

nampak kemas sikit...sempat papa belek2 kerja sekolah anak bujang papa daniel... papa sayang daniel...papa sayang puteri...momento from papa...with so...so....so MUCH LOVE...papa aka mattblogger
11th Feb 2008, 19:11   comments (0)

goodnite daniel..goodnite darling papa..

sampai umah papa cium puas2 anak2 papa..putera puteri papa...atas meja papa perasan buku2 sekolah agama abg daniel..papa snap...2 minggu anak bujang papa tak sekolah pasal bersunat hari tu...pagi tadi anak bujang papa start sekolah balik...cuma papa pesan pada mama nanti beritahu cikgu masa sessi pendidikan jasmani buat masa ni abg daniel mintak dikecualikan...papa bimbang takut bentan dan berdarah....lama sikit baru boleh lasak sikit...papa pun ada pesan pada abg daniel supaya jangan main dan berlari2 sangat kat sekolah...baru nak baik tu..ok pa..abg daniel jawab pendek..
11th Feb 2008, 18:59   comments (0)

aktiviti today....

jumpa BEG members kat ceng... mlm kat biz center ada preview...tak ramai datang mlm tadi.. lan biz partner ada buat proposal utk buat road show dari kampong ke kampong...ramai leader dari BEG yg setuju dgn idea lan... papa sokong aje..papa cakap pada dak lan papa akan fokus pada PROSES DUPLIKASI manakala lan akan fokus pada AKTIVITI2 spt utk buat road show, baling flyers dll utk all BEG members...settle aje papa, lan and nazar gi pasar borong..apa lagi pekena asam pedas le...apa lagi?? hah nazar ada proposed utk gunakan motto dibawah logo baru BEG...YOUR PARTNER FOR $UCCE$$... sound interesting...nazar ni banyak idea yg boleh diguna pakai...well done bro...apa2 pun papa kena tunggu business card BEG tu..lan bila nak siap ni?? mungkin utk cetakan seterusnya boleh gunakan motto idea nazar tu...papa sendiri teruja utk gunakannya dibawah logo BEG... nampak pro sikit kan..
11th Feb 2008, 18:44   comments (0)

panjangnya rambut anak dara papa ni..

sebelum kuar umah tadi papa sempat snap gambar adik puteri tengak dok tidoq tu...mama memang suka sikatkan rambut adik puteri bila dia tidor...
11th Feb 2008, 06:51   comments (0)