moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

print flyers...

papa amik kamarol kat ceng...gani tak ada ptg ni pasal ikut abg dia konvoi UMNO... cousin kamarol ikut sekali ganti gani... utk hari ni aje... lepas tu papa amik dak lan kat kedai makan dia...kita org terus gi bazaar melaka sentral utk photostate flyers baru hasil idea kreatif nazar dari SUHAIRA EMPIRE.... tq bro...papa mintak kertas color...papa kena tukar strategi biar menarik sikit flyers papa ni... pakai ketas putih aje kurang respond...ikutkan hati papa nak gunakan flyers yg color baru cun tapi buat masa ni budget tak de.... apa2 pun usaha papa kena teruskan ...tak de budget besar bukan alasan utk papa duduk diam aje...papa kena adakan aktiviti2 setiap hari utk dapatkan new prospek dari cold market ni..aktiviti..3x tindakan..3x papa setiap hari papa nak pastikan supaya MENGHAMPIRKAN LAGI PAPA KEPADA IMPIAN PAPA.... new mercdz sentiasa terbayang2 dlm fikiran papa sekarang ni... papa kena kejar impian papa..tq jugak pada biz partner papa lan ... bekerja dgn dia ni buatkan papa lebih bersemangat setiap hari...tq jugak pada kamarol yg tolong papa tabur flyers...tq bro...
13th Feb 2008, 10:13   comments (0)

best...

adik puteri snapkan gambar papa...bagus dia tak buat ragam dan menangis lepas tidor semalam... mood dia baik..good girl...lepas kekenyangan kita org lepak2 santai...tq pada sahabat papa KJ dgn message pendek dia...buang yg keroh ambik yg jernih....tutup buku lama bukak buku baru... KJ mahukan semua members bekerja balik dlm satu bentuk kekeluargaan... dan beiau syorkan jugak supaya pada tahun ini 2008 semua tukar kpd kereta baru impian masing2...yes papa pun nak dapatkan keta baru tahun ni...mercedez C Class...kalau tak dapat C dapat E Class pun boleh le...he..he..he.. wish papa luck ye daniel and doakan papa berjaya ye puteri...
13th Feb 2008, 09:55   comments (0)

wah sedap nye...!!

banyak lauk dan ikan yg diorder...puas makan semua...tersandar dibuatnya...papa paling suka udang...besar2 udang...anak papa daniel duduk kat pangku papa main games..menang ke kalah ?? papa tanya...daniel menang le papa... semalam abg daniel called papa beritahu yg dia telah bertukar ke kelas 1 Aktif (kelas pandai)...alhamdullilah..happy papa mendengarnya....sebelum penentuan murid2 ke kelas mana yg sesuai mengikut kecerdikan kanak2 tersebut semua kena ambik test/ exam.....TAHNIAH & SYABAS DANIEL...anak kesayangan papa ni telah berjaya mecapai impian pertama dlm hidupnya utk masuk kelas pandai (kata daniel) di sekolahnya..papa harap daniel belajar lagi rajin2 kat umah dgn mama supaya lebih meningkat lagi....mama pun happy ...adik puteri??? mama komplen dia tak nak gi sekolah....itu hari sibuk nak gi sekolah tadika..semua barang dan beg dah beli..tapi adik puteri pergi 2 kali aje...bila org tanya pasti dia jawab mama malas..mama tak nak hantar darling pergi school...mcm tu pulak jawapannya...pandai dia nak melepaskan diri...
13th Feb 2008, 08:51   comments (0)

semuanya fresh...

sempat papa snap gambar2 ikan yg ada dijual kat situ...nasi lemak dah ready dah....
13th Feb 2008, 08:27   comments (0)

tunggu...

semua tengah menunggu makanan sampai... tengok semua dah lapar tu...papa pun tengah lapar ... perjumpaan dibuat di kedai ikan bakar kat crystal bay, alai..anak papa daniel pun mcm tak sabar..adik puteri tengah syok tidor dlm keta...
13th Feb 2008, 08:17   comments (0)

GONG XI FA CAI & HAPPY BIRTHDAY TO YOU..

ditujukan kpd 3 jejaka tampan dan hebat ini dan seorang perawan..pahlawan dan srikandi TRB ni...ini acara pemotongan kek harijadi...
13th Feb 2008, 07:59   comments (0)

TRB VVIP gathering/ dinner...

anjuran kj sempena chinese new year dan jugak sambutan birthday pahlawan2 TRB Bagi bulan FEB...kj sendiri, adee, anne dan nafi...masing2 buat wish sebelum potong kek... acara begitu santai dan relax....tapi meriah dgn senda gurau dan gelak ketawa semua yg hadir...papa bawak mama, abg daniel dan adik puteri...
13th Feb 2008, 07:31   comments (0)

masing2 posing...

semalam ptg papa gi masjid tanah jumpa prospek sha...liza dan mariam serta suami...mariam ada bukak butik dan spa... masa nak balik sempat papa minta wanita2 hebat ni berposing...sha dan kawan2 memang sporting orangnya dan happy go lucky...semua positif..papa tengok tempat mariam boleh dijadikan biz center cawangan masjid tanah nanti...papa kena follow up...papa bawak sekali gani dan kamarol utk bantu papa edar flyers kat kws masjid tanah.... sempat kita org posing kat petronas masa tunggu sha amik kita org..go..go...go..SHAKIFE EMPIRE
13th Feb 2008, 07:25   comments (0)