moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

makan cepat....

(viewed 280 times)
pasal papa nak gi ceng...papa hantar lan ke kedai dia balik pasal lan ada prospek mlm ni nak jumpa..all the best bro...
14th Feb 2008, 19:33   comments (0)

makan kat seri putih...

sebelum papa gi biz center kat ceng papa ajak lan, gani dan kamarol makan dulu kat bt berendam...mlm tadi ada VVIP TRB meeting...
14th Feb 2008, 19:20   comments (0)

gelagat (1)

nak ketawa pun ada bila papa tengok 2 org budak ni punye gelagat...tak kisah langsung tanpa pedulikan org lalu lalang gani dan kamarol ni berposing kat depan mobil dekat dgn melaka sentral...macam2 gaya dia org buat... kalau mama tengok gambar ni pasti mama melekek2 ketawa...
14th Feb 2008, 19:16   comments (0)

woi lamanya...

hantar dak lan pergi melaka sentral amik flyers... dia order 800 pcs utk SAHIDAN EMPIRE...pergi punya pergi rupanya tokeh kedai lupa nak photostate.....berjanggut dibuatnya papa menunggu dlm keta...si gani dgn dak kamarol pulak nak lepaskan boring tunggu lama pinjam papa punya handphone berposing dan amik gambar...papa peratikan aje gelagat budak2 ni.... budak 2 org ni sebenarnya minat dlm bidang muzik...mcm si kamarol memang ada bakat menyanyi (vocalist) papa pernah dengar suara dia nyanyi memang sedap...si gani pulak main gitar... semalam dia org kenalkan papa pada kwn dia org aiman namanya yg boleh main drum....papa tanya mana pemain base?? cukup 4 org dah boleh tubuh band dan start jamming...dia org invite papa jadi manager dia org....why not?? papa cakap...tapi lah ni tolong le papa tabur flyers... papa tengok budak2 ni memang berbakat cuma tak de org yg boleh ketengahkan bakat mereka... papa pulak memang minat bidang muzik dan glamour ni dan harap papa dapat tolong merealisasikan impian anak2 muda ini...
14th Feb 2008, 19:08   comments (0)

lepak dgn lan...

lepas settle bayar digi papa terus gi kedai lan..dia tengah sibuk kemas dan susun kerusi meja kat kedai makan dia...lepas tu kita org gerak ke ceng...papa lupa pulak hari ni tutup... transfer cp pada kj... nak guna cash sikit...dlm keta dak lan try topi gani...saje aje suka2 nak lepaskan boring...sambil dengar lagu..lah ni papa suka dengar lagu samson dan radja...
14th Feb 2008, 11:17   comments (0)

semalam ptg tabur flyers..

kat melaka sentral...papa tabur 600 keping tapi so far 1 sms aje yg papa terima... apasal tak de respond ek?? papa rase kwsn melaka tengah ni ramai sangat org tabur kot..so papa kena cari kwsn lain kot yg jarang org tabur flyers...
14th Feb 2008, 08:36   comments (0)

abg daniel baru balik sekolah...

berpeluh2 dia... pekena sop ikan pulak tu..lagile berpeluh...papa suruh adik puteri basuh dulu mainan bajak dia.. papa perasan bajak tu ada kat luar umah atas tanah...
14th Feb 2008, 08:21   comments (0)

snap...snap...snap...

sambil tunggu kertas color kuning tokeh kedai ni pergi beli nak hilangkan boring menunggu papa snap..snap le kejap...dak kamarol ni siap bertampal plaster kat dahi... utk stylo kot...lan amik contoh flyers color utk ditunjukkan kpd all BEG members...lan memang ada plan utk keluarkan flyers group sendiri dlm masa terdekat ni...
13th Feb 2008, 10:21   comments (0)