moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

lepak jap dgn PUTRA EMPIRE DAN TRB VVIP.

ada discussion sikit..lepas tu papa terus gi kedai lan pekena nasi goreng kampong... lapar sangat...dak kuchai adik lan pakai jap topi papa... kelakor pasal sama macam kotak rokok texas 5 katanya...
15th Feb 2008, 18:39   comments (0)

bersama MOHD NOOR EMPIRE..

ini grup cikgu....cikgu herman pun ada bawak prospek...3 org semuanya...alhamdullilah positif....lan tolong papa buat closing..tq bro ...papa jumpa jap PUTRA EMPIRE adee..zul...mawi pun ada...semuanya TRB VVIP members ni...kami bincang pasal fees utk speaker... dan isu rapatkan barisan semua leader2... 2008 tahun utk buat duit bersama...jangan toleh belakang lagi....
15th Feb 2008, 18:21   comments (0)

kat masjid tanah...

dgn sha...pekena air mata kucing...haus betu...lepas tu sha bawak kita org jumpa sorang prospek lagi kat lubok cina...kaki forex... tapi papa lupa nak snap gambar.... papa kena cepat pasal mlm ada preview kat biz center ceng...straight forward punye prospek..minat buat duit tapi tak minat buat network...leceh katanya..lebih suka buat forex... ok le tu papa cakap tak masuk we still can be friend...sampai kat ceng papa jumpa group SHAHIDAN EMPIRE DAN ELIYAS EMPIRE.... nazar kat bukit katil buat table talk..papa jumpa group dak idan dan motivate sikit dia org...masa .muda2 ni le kena buat duit..
15th Feb 2008, 18:15   comments (0)

anak kak maria..

nurul nama dia... 22 tahun...both nampak positif cuma tengah hadapi masalah kewangan..papa akan suruh sha folllow up... lan buat closing terakhir..
15th Feb 2008, 18:02   comments (0)

papa cari topi...

4 of us gi dataran pahlawan...papa cari topi....saje nak stylo sikit..lepas tu papa terus gi masjid tanah jumpa prospek SHAKIFE EMPIRE...kak maria yg bukak kedai butik bersama anak dara beliau nurul..dah 6 tahun bukak kedai tu...
15th Feb 2008, 17:59   comments (0)

bye...bye...daddy..

kalau papa nak keluar umah..anak dara papa puteri ni mesti hantar papa sampai depan pintu umah...dan kekadang sampai depan pintu pagar... dan dia akan start lambai papa..bye..bye..papa...bye...bye..daddy... papa tak ajar pun dia panggil papa daddy..ini mest belajar kat tv program ni... dia akan lambaikan tangan dan terlolong bye..bye..daddy 5x sampai hilang pandangan papa dari matanya...sayup2 papa dengar suara adik puteri ..papa pun balas lambai sambil terlolong sama..bye..bye...darling 5x...papa cukup bangga dgn anak2 papa ni...terasa cukup dihargai dan disayangi oleh anak2 papa..tq daniel..tq darling aka puteri kerana menyayangi papa dan selalu menyuntik semangat pada papa...tahun 2008 ni papa harap dapat beri perubahan kpd kehidupan kita sekeluarga....papa call lan utk standby kat kedai makan dia...sebelum tu papa singgah ceng pekena teh ais sambil calling2 BEG members yg lain... dak gani dan kamarol ni tak sampai lagi....papa paling malas dan bengang kalau bab2 menungg!
u ni...
15th Feb 2008, 07:18   comments (0)

mama luruskan rambut....

bangun aje tadi papa terperanjat jugak mama dah luruskan rambutnya... mama cakap itu temporary aje...kalau nak lurus betul2 kena rm200-300 baru ok.. papa sebenarnya kurang gemar luruskan rambutnya....papa lebih suka rambut mama yg sedia ada...tapi mama cakap boring sejak anak dara mcm tu aje fesyen rambut....ok le terpulanglah pada mama janji dia happy..mama masak asam pedas ikan mayong hari ni....sedap...anak bujang papa daniel sekarang dah pandai makan pedas....berselera dia makan...cuma tadi abg daniel merengek nak jalan...hari tu kan dah janji dgn papa kita akan jalan keluar satu keluarga samada hari sabtu atau ahad....papa setuju abg daniel pun setuju kan.... so kita ikut janji kita ya sayang...hari ni papa banyak work to do...
15th Feb 2008, 06:57   comments (0)

TRB VVIP MEETING....

meeting mlm tadi memang hangat.... pelbagai isu dalaman dibangkitkan dan terbuka... ada yg hentak meja, menjerit, menangis dan sebagainya.... ketidakpuasan hati selama ini sudah terurai... bila berlakunya keadaan sebegini papa faham ada yg sedih, terluka dan terperanjat serta pelbagai rase... tapi papa percaya ada hikmah di sebaliknya... diharapkan semua TRB VVIP members selepas ini (termasuk diri papa sendiri) akan menjadi lebih matang lagi dlm perniagaan dan dlm menghadapi cabaran2 mendatang dan papa jugak berharap supaya KJ (TRB) pada masa akan datang beri lebih perhatian dan prihatin kpd segala permasalahan yg ditimbulkan oleh members supaya perkara2 sebegini tidak akan berlaku lagi...supaya biz center kita akan sentiasa SEHAT.... tidak ada pihak yg menang atau kalah ... yg paling penting adalah untuk mencapai KEJAYAAN... mungkin ramai yg tidak suka cara papa menyuruh KJ stop all the nonsenses yg berlaku sebelum ini... tapi papa percaya satu hari nanti VVIP members yg lain yg hadir pada mlm itu menyedari bahawa tindakan papa adalah utk kebaikan semua...mungkin ada yg pahit utk diterima...tapi kalau tidak dihentikan sekarang BILA LAGI??? antara isu besar adalah isu pembayaran kpd speaker TRB iaitu adee dan zul telah pun selesai... utk menggunakan perkhidmatan mereka perlu di bayar RM150 bagi setiap sessi business presentation dan telah pun dipersetujui oleh KJ dan Leaders2 yg lain...alhamdullilah...papa secara peribadi setuju... esok ptg papa akan jumpa all BEG Leaders ttg pendapat mereka.... kalau mereka bersetuju alhamdullilah.... kalau tidak ...papa akan terpaksa gunakan cara alternatif lain... buat table talk aje utk group BEG papa atau mintak dgn KJ utk adakan satu hari utk kita buat sendiri secara kecil2an... JANJI BIZ CENTER KITA KEMBALI SEHAT....
14th Feb 2008, 19:45   comments (0)