moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

pekena cucur udang alor gajah...

mama dah lama teringin nak makan cucur udang alor gajah yg famous ni....semalam dgn nazar kita org pekena sama2...sambil tu papa sempat berbincang dgn nazar isu2 semasa berkaitan dgn BEG...gambar2 kat bawah depan stokist cosway papa snap...
17th Feb 2008, 06:34   comments (0)

licin pinggan...

sedar tak sedar licin pinggan di buatnya...baru papa ingat nak snap gambar cucur udang tu..sedap..anak2 papa dan mama pun suka...siap tapau sekali..lepas tu nazar kena gi klebang ada jumpa prospek lagi...papa ucapkan all the best pada SUHAIRA EMPIRE yg sedang bertungkus lumus mengembangkan sayap dan empayar perniagaannnya...
17th Feb 2008, 06:30   comments (0)

papa kat stokist cosway...

jumpa owner dia ...kawan eliyas...duduk aje papa dah terasa aura ego dia yg tinggi...belum apa2 lagi cakap pada papa marketing plan uptrend dia tak nak dengar...bla...blaaa...bla....papa malas nak layan papa suruh mama citer sikit pasal produk...papa memang malas nak layan org yg ego tinggi ni....nazar ambil alih seterusnya...tapi papa anggap itu semua sbg sebahagian dari cabaran yg papa kena lalui utk berjaya....tapi apa yg papa perasan dari pengalaman papa jumpa dan bergaul dgn pelbagai peringkat orang....orang yg hidup susah dan gitu2 aje (tak kaya dan tak senang sangat) yg kebanyakannya mempunyai ego yg tinggi...org2 yg berjaya dan banyak duit (kaya dan senang) bukan tak de ego.ada..tapi tak le melangit sangat... terbalik pulak bukan...eliyas bawak sekali family dia...gambar atas adalah salah seorang anak eliyas...tengah leka dan happy main bola...sempat papa snap... papa happy dengan semangat eliyas yg tinggi utk berjaya dan bersama merubah kehidupan keluarga...ya sama2 kita di BEG ini merealisasikan impian kita masing2 secara bersama2.....go..go...go..BEG..
17th Feb 2008, 06:20   comments (0)

mama dgn rambut baru..

itu pun mama tak puas hati nak luruskan lagi rambut....papa tak kuasa nak layan...papa tak suka mama buat rambut lurus sangat...papa lebih suka rambut lama mama..he..he...he..anak bujang papa daniel banyak cerita dlm keta..papa dengar aje le...happy nampak abg daniel kita....papa sayang daniel..papa sayang puteri...
17th Feb 2008, 06:17   comments (0)

bendera BN...

sudah berkibar..bahang pilihanraya dah mula terasa...sepanjang jalan dah ada bendera...tak lama lagi perang poster pulak...papa beritahu abg daniel papa kena pergi alor gajah sekejap ada work...lepas tu baru kita jalan2 dan main games...ok set...abg daniel setuju...papa semalam kena pergi bersama nazar ke alor gajah ada prospek eliyas nak jumpa.... go..go....go..SUHAIRA EMPIRE
17th Feb 2008, 06:10   comments (0)

family day..

papa bangun kol 1 pm...bangun aje abg daniel ingatkan papa hari ni family day..papa janji nak bawak daniel keluar dan main games..ok..ok...papa cakap...sempat papa tengok hindustan kat tv jap...siap2 papa, mama, daniel dan adik puteri gerak dari umah...
17th Feb 2008, 06:00   comments (0)

posing dgn keta sha...ford linx..

masa nak balik sempat papa bergambar dgn kak maria depan kedai dia...kak maria ni sporting..org meniaga memang mcm tu... papa jugak ada amik gambar dgn sha depan keta dia... pandai sha make up keta nampak sporty simple aje... kena dgn color kuning... si gani dan kamarol memang hobby dia org berposing...papa pulak hobby snap..snap gambar... saje aje..lagi pon satu hobby yg free..why not??
15th Feb 2008, 20:10   comments (0)

papa sayang daniel...papa sayang puteri.

papa sampai umah kat kol 3 pagi...cium anak bujang dan anak dara papa...papa tatap puas2 wajah anak2 kesayangan papa ni...hilang penat papa dibuatnya..puas hati papa setelah tengok anak2 papa sebelum papa masuk tidor...mlm ni papa nak tidor awal le...tak larat badan dan lepak sangat ni....so mlm ni papa tak surfing internet...papa nak relax...esok adalah family day utk anak2 papa...papa akan tumpukan pada family papa...masa kualiti papa dengan anak2 papa...esok mana ek papa nak bawak abg daniel dgn adik puteri ni ...?? kalau tanya abg daniel pasti ajak papa gi main games.. ok le papa ikut idea abg daniel siang tadi...pa..pa..minggu ni daniel nak main games...minggu depan daniel nak mandi laut atau swimming pool... tak kisah le janji anak2 papa happy... masa kecik2 ni le papa dapat bermain sama2 dgn anak2 papa...papa dapat bermanja2 dgn anak2 papa...bila besar nanti pasti anak2 papa sibuk dgn urusan masing2...papa tak harapkan apa2 balasan dari anak2 papa cuma kasih sayang anak2 papa yg papa perlukan di hari tua papa nanti...ok now papa dah sangap dah ni...tak tahan mata...papa tidor dulu k... goodnite daniel...goodnite darling....papa sayang daniel...papa sayang puteri....
15th Feb 2008, 19:58   comments (0)