moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

papa kat ceng...

papa hantar sms power ke 19 nombor tel prospek2 papa ...papa now dah tukar strategi..papa akan buat table talk di biz center kita aje masa 1ptg - 5ptg setiap hari kecuali khamis... siapa yg berminat shj akan datang..jimatkan kos operasi papa..lepas ni papa akan inform pada leader2 papa akan perkara ini... nak jumpa papa datang ke biz center... ttg preview pulak alhamdullilah adee n zul pulak papa tengok dah bergabung dgn leader2 TRB yg lain... itu yg papa mahukan... so that they can survive dan fokus pada perkembangan perniagaan masing2... win win situation dan everybody akan happy..papa harapkan impian adee n zul dari putra empire nak keluarkan keta BMW tercapai dlm masa terdekat ini..dgn adanya scissors papa yakin both of them lagi berdentum lepas ni...dan papa perasan suasana center dah back to normal...sehat balik...tak de lagi citer2 negatif yg berkumandang... alhamdullilah..... cuma FOKUS papa lah ni adalah DUPLICATION ....dlm masa terdekat ini BEG akan melahirkan speaker2 kami tersendiri... utk menampung aktiviti2 yg BEG akan jalankan dlm masa terdekat ini spt idea yg dilontarkan oleh lan biz partner papa... BEG nak buat road show sendiri dibawah kelolaan sdr fazlan dgn dibantu oleh urus setia yg akan dilantik kemudian..dlm masa terdekat ini papa akan mulakan sendiri BIZ PREVIEW BEG pada hari selasa...hari ahad utk training...papa akan tumpukan 4 jam seminggu utk group training..sesiapa yg nak berjaya kena rapatkan barisan..kalau tidak pasti gagal....dlm masa menunggu prospek razali datang papa sempat belek2 lagi buku chairol... MILLIONAIRE IN THE MAKING...utk beri papa semangat lagi...daniel..puteri doakan papa ye moga papa berjaya...
18th Feb 2008, 10:05   comments (0)

eee tak malu dia...

(viewed 881 times)
masa papa nak kuar umah tadi sempat papa snap gambar adik puteri yg sedang leka main air dlm bilik air tu...jap lagi pasti dengar suara mama terlolong2 marahkan dia...degil puteri ni...dah keluar...yg kelakornya adik puteri tersengeh tunjukkan gigi dia yg baru digosok tu...
18th Feb 2008, 09:49   comments (0)

BEG BUSINESS SCHOOL...

papa sampai center kol 2 ptg tadi....tak ramai yg hadir pada hari ni....tapi papa teruskan jugak training.... topik hari ni lebih kpd prospecting...papa panggil cikgu md noor buat sharing sikit pasal sms power... cikgu md noor ada cara sendiri utk dapatkan prospek melalui sms..gunakan ayat2 yg excellent secara saikologi dan jangan lupa follow up beberapa kali utk tunjukkan pada prospek bahawa kita serius mengajak mereka kpd perniagaan ini.... antara quotation yg digunakan oleh cikgu md noor adalah SUCCESS = 99% PERSPIRATION (KERINGAT IAITU USAHA) + 1% GENIUS .... dan utk berjaya dlm apa2 perniagaan 80% masa kita perlu ditumpukan pada prospecting (marketing).... excellent cikgu...tq for sharing.TAHNIAH & SYABAS PADA MD NOOR EMPIRE kerana ptg tadi ada masuk 7 kedai iaitu cikgu azizah bersama husband dia hidayat khan...WELCOME TO BEG ....AZIZAH EMPIRE....
17th Feb 2008, 11:26   comments (0)

pekena asam pedas..

kat kota laksamana.... lama tak makan kat sana...gani dan kamarol ikut sekali...abg daniel makan mee hoon sop...lepas tu kita org semua balik...
17th Feb 2008, 07:21   comments (0)

kat sri costa...

papa gi biz preview desquera worldwide...kwn papa izan yg invite papa...kawan masa buat internet investment dulu...tak nak hampakan kawan2...sebenarnya papa dah tahu ttg marketing plan deq ni..cuma papa tertarik dgn skim pinjaman TEKUN yg dianjurkan oleh desquera ni....papa nak dapatkan informasi ttg tekun ni... papa masuk dengar preview sekejap aje..anak dara papa buat ragam merengek2..so papa sms izan supaya citer kat papa kat kedai mamak depan sri costa aje...kita santai2 sambil ngeteh...
17th Feb 2008, 07:13   comments (0)

jom gerak...

gani dan kamarol sampai aje kita org gerak...dlm keta papa pesan sekali lagi pada abg daniel jangan nakal sangat...ikut mama aje...
17th Feb 2008, 06:40   comments (0)

lama menunggu...

sambil tu papa snap2 santai gelagat anak2 papa...
17th Feb 2008, 06:37   comments (0)

try topi baru papa..

wah...semua nak try topi papa ni...he3x..ni masa kat kedai mamak kat ceng..papa tengah tunggu gani dan kamarol.... papa cakap dgn mama...bawak anak2 papa gi jj main games...papa nak tabur flyers jap kat kwsn duyung...settle aje papa akan ambik balik kat jj...papa pesan dgn abg daniel jangan main jauh2..berlari sana sini..ikut cakap mama..ok pa..abg daniel jawab pendek....
17th Feb 2008, 06:35   comments (0)