moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

puteri

(viewed 333 times)
batuk tapi degil nak makan ais krim
16th Apr 2009, 09:46   comments (0)

mama & papa

(viewed 358 times)
kat kedai handphone. papa beli hp sony ericson cyber-shot. nokia communicator papa dah rosak, tak leh amik gambau lagi. dgn ada hp baru ni boleh le papa snap..snap anak papa. huhuhu
16th Apr 2009, 09:11   comments (0)

moblog aku/ papa

(viewed 335 times)
dah lama aku tak update apa2 photo kat sini.
16th Apr 2009, 08:15   comments (0)

daniel

(viewed 299 times)
dah 8 tahun now. masa ni kat mc donald senawang. terpaksa ponteng sekolah 2 hari ikut papa. papa ada hal nak settelkan.
16th Apr 2009, 08:11   comments (0)

kat ceng...

jumpa BEG members...mlm tadi razali empire ada buat pendaftaran 3 kedai.. nizam muar pun ada.... discuss jap dgn nazar.... aktiviti spt biasa akan papa teruskan... baling flyers papa hentikan sementara waktu tak de respond tapi table talk tetap berjalan spt biasa... papa tengah fikirkan alternatif lain mcm mana nak cari prospek... insyaAllah ada jalan... masa papa hantar mms ni anak2 papa sedang tidor lena dan jam dah tunjuk kol 6.10 am... esok papa kena usahakan sesuatu..good nite daniel...good nite darling...papa sayang daniel...papa sayang puteri...love...papa...
11th Apr 2008, 23:24   comments (0)

walkman @ radio...

semalam papa belikan abg daniel walkman @ radio... adik puteri tengah ngendeng abg daniel... darling nak cuba... adik puteri cuba pujuk abg daniel... bila abg daniel tak bagi tiba2 adik puteri naik angin dan pukul abg daniel...nape mcm tu darling ni?? mintak baik2 le dgn abang...papa tegur adik puteri...itu le yg selalu jadi punca gaduh..dua2 beradik ni tak nak mengalah....
11th Apr 2008, 22:49   comments (0)

kat umah...

saje papa snap gambar anak2 papa supaya papa ada rekod tumbesaran anak2 papa..utk papa abadikan dihari tua nanti... dan anak2 papa pulak boleh imbas balik wajah2 masa kanak2 ... satu hobby yg menggembirakan papa...
11th Apr 2008, 20:20   comments (0)

papa beli dvd...

empress & generals/warriors....ok jugak citernya...yg lain tu lukisan abg daniel utk papa atas meja...tq sayang...kekadang kelakor jugak bila papa pikir balik dlm sebulan mesti 2-3 surat dan lukisan abg daniel tujukan pada papa.. ini mungkin cara alternatif abg daniel berkomunikasi dgn papa dgn cara kreativiti nya tersendiri...syabas daniel..!!
11th Apr 2008, 10:17   comments (0)