moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

gambar aktiviti beberap hari lepas...

papa tak sempat nak update..busy sikit...papa kena servis group papa...alhamdullilah papa nampak BEG group is growing...dgn support leader2 BEG yg sedia ada dan leader2 in the making semuanya papa nampak berjalan lancar spt yg papa rancangkan..gambar bawah tu adalah dari UTHMAN EMPIRE...setiap hari ada aje registration...momentum sudah ada..uthman bawak ramai grup komando ... syabas bro..teruskan perjuangan sehingga berjaya..2 hari lepas papa ada jumpa cikgu warda dan faisal (pegawai jpj muar) utk aktifkan mereka balik...DONT STOP!!! JANGAN LEPAS NI TENGOK AJE ORG LAIN BUAT DUIT....nama pun perniagaan mesti ada cabaran bro... BEG will support u....mari rapatkan barisan....
27th Feb 2008, 08:02   comments (0)

dengan prospek lan..

kat taman asuhan kemas bkt piatu...positif dan berminat pasal produk...lan cover marketing plan dan papa cover sikit pasal produk..kita org invite kakak2 ni datang ceng..ok esok dia org akan datang..alhamdullilah...kat ceng tadi papa sempat naik atas biz center jumpa lin tanya pasal training NEW dll...utk 1hb march ni dah penuh.... 28 hb march ada dibuat kat melaka....memang tahun 2008 ni papa nak hantar seramai yg mungkin leader2 papa utk training...biar dia org semua dapat pendedahan yg betul ttg perniagaan uptrend ini.... yess tahun 2008 ni adalah tahun utk DUPLIKASI, TAHUN UTK BELAJAR DAN MENGAJAR, TAHUN UTK MELAHIRKAN LEADER2 DAN SPEAKER2 HEBAT BAGI BEG.... YESSSS....
25th Feb 2008, 12:06   comments (0)

lan bergaya depan KERETA IMPIAN..

mana satu pilihan hati tu bro?? kalau utk bisness bagi papa mercedez lagi sesuai.... lepas tu papa dgn lan gi ceng buat keje papa sikit...dan calling2 group members yg lain...mlm ni kita akan berkumpul di kedai mamak ceng...sempat papa baca sikit buku irfan tu...utk beri penyuntik semangat pada diri papa...papa memang mempunyai impian an cita2 utk MENJADI SEORANG JUTAWAN INTERNET/ E-DAGANG....doakan papa ye daniel, puteri moga papa berjaya.... tak lama hari sukan sekolah daniel...mama beritahu papa tadi..ok papa akan luangkan masa utk saksikan anak bujang papa bersukan dan papa akan menjadi penyokong utama utk anak papa ni daniel..papa akan sorak kuat2 utk anak papa nanti....kat sekolah ..mama beritahu papa..cikgu2 dan kawan daniel tak panggil daniel..dia org panggil PUTERA... ok le tu kan sedap bunyi tu... memang abg daniel kan PUTERA papa...papa sayang daniel...papa sayang puteri...sekarang ni papa kat pantai rombang tg keling tengah tunggu member BEG cikgu warda ...papa nak work closely dgn dia dan aktifkan dia balik...go..go...go..BEG..!!
25th Feb 2008, 11:53   comments (0)

BEG co-founder...mohd fadzlan..

ptg tadi papa dgn biz partner papa gi tengok keta mercedez c class dan bmw....dak lan ajak papa... nak buat semangat katanya...papa memang 100% sokong kalau lan tukar keta ni...ok bro sama2 kita berusaha sampai impian kita bersama tercapai..c class tu kalau color hitam lagi kelas papa cakap pada lan...memang kena le kalau dak lan pakai keta mercedez ni... kecik, simple, ranggi, rugged dan yg paling penting ELEGANCE... so bro mari kita berganding bahu MEMBINA PERNIGAAN INI BERSAMA, MEMBINA LEADER2 HEBAT DLM JARINGAN BEG INI.. SUSAH SAMA SUSAH SENANG SAMA SENANG..YESS....GO...GO..GO...BEG!!
25th Feb 2008, 11:44   comments (0)

mama snap gambar papa...

sebelum kuar umah tadi papa sempat snap gambar anak2 papa yg sedang lepak santai tengok tv... oooi daniel nape pakai seluar dalam aje tu...?? tak malu ke..??
25th Feb 2008, 10:28   comments (0)

flyers uptrend...

pehh kreatif jugak anak bujang papa ni...semalam masa ikut papa gi biz center ada training dan biz preview...abg daniel dengar sekali...yg bestnya abg daniel duduk depan sekali dan dengar penuh kusyuk... semalam abg daniel pass kat papa lukisan yg dia buat utk biz papa... ada nama abg daniel, adik puteri, no tel papa dan mama serta nama uptren ...tq sayang...ada gambar umah lagi...pehh mesti nak ingatkan papa supaya belikan rumah impian papa tu utk anak2 papa kan...
25th Feb 2008, 10:25   comments (0)

puteri gaduh dgn abg daniel..

pasal apa tu?? oo pasal rebut mainan robot tu...mama sebenarnya dah beli 2 ..satu utk adik puteri dan satu utk abg daniel...tapi puteri punya dah hilang...dia nak yg abg daniel punye pulak...itulah punca gaduhnya...mama cakap puteri memang mcm tu apa yg abg dia pegang mesti dia nak..
25th Feb 2008, 10:21   comments (0)

gambar tertinggal...

papa snap masa papa bawak anak2 papa makan kat foodcourt mahkota parade sebelum bawak abg daniel dan adik puteri gi main games kat wonderland...
24th Feb 2008, 16:17   comments (0)