moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

french coat...

finally papa pilih coat yg ada stylo french ...simple, ranggi, rugged dan santai...yg penting papa selesa pakai...dan tak panas....harga rm349... lepas ni kena kejar pairing utk cover balik..he3x...dan lan pulak pilih jacket kulit hitam... look elegance jugak...
28th Feb 2008, 16:25   comments (0)

gaya santai...

ada stylo tak papa daniel..??? kat dataran pahlawan kedai member papa ...papa cari coat/ blazer atau jacket...wah dak lan pandai stylo jugak ek...kecik2 cili padi ni...
28th Feb 2008, 15:57   comments (0)

dgn bob... LEADER IN THE MAKING..

(viewed 424 times)
kat kedai mamak malim dgn prospek seorang pensyarah polyteknik... positif tapi bob kena follow up... bob ni pun adalah salah seorang leader in the making dlm BEG group papa ni...
28th Feb 2008, 15:22   comments (0)

BEG co fouder...

papa dgn co fouder lan pergi jj cari blazer atau jacket hitam... cari punye cari..dipendekkan cerita tak jumpa saiz..he3x....segak tak bro??
28th Feb 2008, 15:05   comments (0)

adik puteri...

tengah tulis ...lukis apa tu?? sayang anak dara papa ni...
28th Feb 2008, 10:14   comments (0)

full timer luxor...

nazar tengah buat presentation pada cousin bob ... amir yg buat full time luxor...very positif...papa dah jumpa dah dak amir ni.. insyaAllah akan masuk 7 kedai dan terus buat full time...go...go...go..FAIRUZ EMPIRE...lepas tu papa lepak kedai lan....co founder BEG ...
28th Feb 2008, 07:28   comments (0)

BEG GROUP...

nanti bila free2 nanti papa nak mintak cikgu herman upgrade powerpoint presentation BEG ni... papa akan mintak masukan musik sikit dan gambar2 menarik supaya preview BEG lebih menarik nanti...cikgu herman ni memang handal dari segi multimedia ni....tq cikgu for supporting BEG.... mlm tu papa ada serius discussion dgn abg naz kita ini...nazar mintak pandangan papa utk berhenti kerja di porchell dan buat full time uptrend....13 tahun nazar bekerja di porchell... papa faham ini adalah salah satu KEPUTUSAN YG BESAR DLM HIDUP SAHABAT PAPA NI DAN AMAT SUKAR UNTUK DIBUAT....sebelum ni papa tidak firm sangat tapi mlm tu papa terus katakan YESSSS pada nazar.....THIS IS THE RIGHT TIME FOR U TO DO SO... sebab papa tengok biz structure nazar meyakinkan dan terdapat ramai potential leaders di bawah SUHAIRA EMPIRE.... yesss nazar...jangan toleh belakang lagi....go...go....go....SUHAIRA EMPIRE
27th Feb 2008, 21:12   comments (0)

BEG Group..

papa discuss dgn nazar ttg bagaimana nak sustain the BEG group...papa mintak nazar shortlistedkan leader2 dibawah SUHAIRA EMPIRE yg boleh ditrain utk buat table talk...papa memang nak lahirkan paling kurang 10-20 org table talkers yg berkualiti dan 5 speaker dlm bulan march 2008 ni....kalau tak bulan march paling tidak hujung bulan april ni hasrat papa tercapai...selain dpd itu papa mintak kerjasama nazar utk hantar seramai mungkin members di bawah jaringannya ke NEW training pada 29/3 ni.... papa mahukan semua BEG members dapat pendedahan dan training yg secukupnya utk persiapan menjadi PROFESSIONAL NETWORKER pada tahun 2008 ni...papa, lan dan nazar...kita bertiga pun akan masuk training NEW itu utk beri sokongan pada BEG group members...dan utk tambah ilmu lagi...kita kena sentiasa belajar dari org2 yg telah berjaya utk berjaya....so papa harap dan menyeru semua BEG members utk pergi NEW training tu....yg pakai topi dan look cool aje tu cikgu herman....masa papa naik biz center utk beli cp dan daftar new member sempat papa snap gambar KJ upline dan sahabat papa yg sedang beri sharing di biz preview... excellent bro...!!
27th Feb 2008, 16:16   comments (0)