moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

baju sukan abg daniel...

abg daniel banyak kali ingatkan papa utk datang ke sekolah hari sabtu ni pasal hari tu HARI SUKAN SEKOLAH abg daniel...orait papa cakap...YESSS SUDAH PASTI PAPA AKAN SUPPORT ANAK PAPA DANIEL NI.... PAPA AKAN SORAK KUAT2 PADA HARI TU UTK BERI SOKONGAN PADU DAN SEMANGAT UTK ABG DANIEL...gambar bawah tu papa snap masa abg daniel balik sekolah...uikks penat sangat le tu...lepas tu papa kuar umah terus gi digi center melaka raya utk settle bil phone dan broadband papa...
29th Feb 2008, 11:57   comments (0)

papa dgn adik puteri...

puteri kesayangan papa ni...mintak dgn papa nak main komputer ... pa darling nak main games dan color2...puteri cakap kat papa...papa bukakkan games pin ball...lepas tu puteri nak main puzzle... boleh papa cakap tapi lepas tu kena kemas dan simpan balik...nanti mama marah....
29th Feb 2008, 11:51   comments (0)

goodnite daniel..goodnite darling papa..

gambar ni papa snap beberapa malam yg lepas...papa decided utk exercise balik...badan dah jatuh dan perut memboroi dah..
29th Feb 2008, 11:44   comments (0)

dgn ijan...

dah fobia dgn skim2 internet ni.... tapi alhamdulillah papa berjaya jugak positifkan prospek ni...sebenarnya papa kenal dak ijan masa bujang2 dulu...tengah ligat... tapi kita org tak rapat...tq jugak papa ucapkan pada lan co founder BEG kerana CLOSING DIA MEMANG POWER DAN KELAKOR.... lan papa perasan ada aura tersendiri, pandai berjenaka dan menyenangkan hati prospek.... cantek bro...semakin hari semakin terserlah bakat lan ni yg papa sedang pupuk... inilah antara sahabat2 papa yg SETIA utk BERJUANG BERSAMA SEHINGGA KE TITISAN TERAKHIR... KESETIAAN DLM BEG ADALAH KEUTAMAAN DAN SALAH SATU AGENDA YG PAPA INGIN TERAPKAN DLM BEG PAPA NI...
29th Feb 2008, 11:31   comments (0)

BEG LEADERS...MEN IN BLACK ATTACK...

di sini papa ingin mengucapkan TAHNIAH & WELCOME TO BEG FULL TIMER CLUB....kpd abg nazar kita dari SUHAIRA EMPIRE... antara LEADER & WARRIOR BEG yg akan bersama2 papa melahirkan BARISAN JUTAWAN DLM BEG GROUP INI...insyaAllah... masa ni papa dgn nazar bersama co founder BEG lan jumpa prospek cikgu herman seorang peniaga kedai makan dan jugak kontraktor... pernah rugi kat program investment rm38,ooo... satu cabaran utk papa utk membuka balik minda prospek ni yg telah tertutup utk buat apa2 program internet...dah jeran dan takut serta fed up....
29th Feb 2008, 11:31   comments (0)

mobile offfice..

dlm kereta pon lan boleh daftarkan ahli baru...so bisnez yg papa buat ni santai dan boleh dijalankan dimana jua ...lepas servis group kat cheng papa terus gi town kat kedai makan depan ocean jumpa prospek cikgu herman...sunny and zaidi empire pon ada datang support...ini semua LEADER2 IN THE MAKING dibawah jaringan SUHAIRA EMPIRE...
29th Feb 2008, 06:55   comments (0)

UTHMAN EMPIRE...LEADER IN THE MAKING...

comando attack...bak kata nazar..hari2 ada registration...ni le suasana kat kedai mamak ceng bila BEG group berkumpul...uthman papa tengok seorang yg teachable dan mahu belajar...go..go...go..UTHMAN EMPIRE...satu lagi LEADER IN THE MAKING dlm BEG Group..
28th Feb 2008, 19:13   comments (0)

tuxedo...

lan minat pada tuxedo bawah tu.... harga??? wow..boleh tahan.... satu hari nanti pasti lan akan beli...lawa gila bak kata lan...lepas tu papa gi ceng jumpa goup members BEG papa...
28th Feb 2008, 16:25   comments (0)