moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

cop BROTHERS EMPIRE (BEG)

BUSINESS SCHOOL...tahun 2008 ni papa memang fokuskan kpd FORMULA 747 NI...BAGAIMANA NAK KAYA DENGAN CEPAT..??? INILAH CARANYA...INILAH FORMULANYA...
29th Feb 2008, 20:29   comments (0)

CRT...?? apa tu..??

papa tanya osman...dia beritahu papa CRT maksudnya COMMANDO RESCUE TEAM...oooo gitu..osman memang positif orgnya....selamba aje dia bila papa suruh dia buat table talk pada kawan2 dia... papa suruh dia cerita apa yg dia tahu dgn gunakan marketing tools yg dia ada... BRAVO & SYABAS BRO... U CAN DO IT..TRUST ME ON THIS!!
29th Feb 2008, 20:22   comments (0)

table talk training..

papa happy dgn uthman ni seorang komando... teachable dan ada kemahuan yg tinggi utk merubah kehidupan.... dulu aktif dgn kumpulan PEKIDA (black punya)... mcm geng2 AWIE WINGS le...dlm kumpulan tu memang ramai gangster2 melayu, otai2, tukang tarik kereta, bouncer disco, dangdut dan kelab malam... papa tahu tu semua pasal papa ada le campor2 sikit....kerje macam papa ni...MARKETING... memang pelbagai kategori dan lapisan org yg papa jumpa...uthman sendiri tertarik dgn IDENTITI BEG ni yang mana semua members digalakkan pakai ALL IN BLACK... kita org bukan gangster...kita group meniaga...TAPI JANGAN CARI HAL DENGAN PAPA...PANTANG PAPA... JANGAN CARI HAL DENGAN BEG... PANTANG PAPA...SIAPA YG BERANI KACAU SILA RAPAT... RAPATKAN BARISAN...HE..HE.HE...tapi memang papa cakap serius JENIS PAPA TAK KACAU ORG... KALAU ORG KACAU... HITAM PUTIH PAPA ADA..TEPUK DADA TANYA SELERA... PAPA KETURUNAN BUGIS ... tak sikit banyak keturunan belah bapak papa memang golongan AHLI...so tempias2 tu memang ada... tapi papa akan gunakan utk KEBAIKAN DAN PROTECTION DIRI DAN KELUARGA PAPA...tak lebih dari itu...BILA DANIEL DEWASA KELAK PAPA AKAN CERITAKAN SENDIRI PADA ANAK PAPA...ok now back to business... papa happy dgn uthman ni..dia sendiri mintak dgn papa utk belajar buat table talk ni...biz center hari khamis lepas tutup so papa buat training kat kedai mamak bawah aje...GO....GO...GO..UTHMAN EMPIRE....moga all BEG members berjaya pada tahun 2008 ini....Amin..dan papa happy tengok biz partner papa lan (BEG co founder) yg telah buat WALLPAPER KAT LAPTOP DIA DGN KERETA IMPIAN DIA...MERCEDEZ CLASS C-200... yess bro U CAN DO IT...GO..GO...GO BEG!!
29th Feb 2008, 20:16   comments (0)

kat umah co founder....

papa amik lan kat umah...hari hujan...sempat papa snap gambar kuchai adik dak lan yg tengah berlengging...sambil papa gurau papa cakap papa nak jual kat internet..he3x ..budaknya happy go lucky dan funny macam lan jugak...abg borek adik rintik... betul ke bahasa papa ni?? santaiiiiiiiii yop!!
29th Feb 2008, 19:56   comments (0)

markah abg daniel...

sebelum kuar umah papa akan cek kerja2 sekolah abg daniel ni... papa cek buku sekolah agama dia...alhamdulillah pandai anak papa ...1 dapat markah 85% dan satu lagi dapat 100%...keep it up my son!! papa beri pujian dan dorongan pada anak bujang papa ni supaya abg daniel terus lagi rajin belajar...
29th Feb 2008, 19:49   comments (0)

nama saya daniel...

abg daniel lukis umah dan tulis nama sendiri...adik puteri color apa tu?? ooo kucing dan beruang.... puteri tak sabar2 nak tunjukkan papa buku drawing yg mama belikan utk dia....ada dua pa..puteri baritahu papa...
29th Feb 2008, 19:44   comments (0)

TEMASYA SUKAN TAHUNAN SEKOLAH

mama pass kat papa surat dari sekolah abg daniel..rajin anak dara papa ni...lepas mandi terus cari buku... dan terus belajar...papa sayang puteri..
29th Feb 2008, 19:40   comments (0)

daniel siap2 nak gi sekolah...

papa temankan anak2 papa makan pizza...lepas makan abg daniel terus mandi dan siap2...papa memang suka layan kerenah anak2 papa kat umah sambil snap...snap...snap.... satu KEPUASAN BAGI PAPA....DAN SATU KEBAHAGIAAN BAGI DIRI PAPA..
29th Feb 2008, 19:38   comments (0)