moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

BEG FOUNDER & CO-FOUNDER...

papa dgn biz partner papa mohd fadzlan...semalam kat ceng papa edarkan produk2 yg dah sampai kpd BEG members...pass kat nazar produk2 bawah jaringan SUHAIRA EMPIRE...lan tengah sibuk buat table talk pada abg2 komando...BEG...YOUR PARTNER FOR SUCCESS!! GO..GO.GO ..BEG
1st Mar 2008, 09:36   comments (0)

lepak kat ITALY CAKE HOUSE...

papa pekena black coffee..lepak2 santai sambil berbincang dgn co founder BEG ttg perniagaan kami bersama...lepas tu papa gi ceng buat table talk utk prospek UTHMAN EMPIRE...alhamdullilah seorang masuk 5 kedai..esok akan tambah 2 kedai lagi nak cukupkan 7 kedai...seorang lagi akan masuk 7 kedai dlm masa terdekat ini..alhamdullilah...gambar bawah tu sample SMARTLINK CARD DAN DEBIT CARD AMBANK yg setiap ahli akan dapat bila join...BEG akan fokus jugak pada PELAN C selepas ini...mlm tadi nurul datang bawak anak sekali ..memang papa nak aktifkan balik nurul ni... papa pesan rapatkan barisan dan calling2 kalau ada prospek....
1st Mar 2008, 08:30   comments (0)

susah cari size..

tu le papa suruh dak lan makan dan minum air lebih sikit....tak nak...kan dah susah cari size seluar jeans tu...he3x
1st Mar 2008, 07:28   comments (0)

lan cari seluar jeans hitam..

ptg tadi papa dgn lan gi madam king...tapi lan tak berkenan...turun bawah cari kedai berhampiran...PAPA SOUND LAN KENA PAKAI SELUAR HITAM...ALL BLACK...pasal papa perasan lan kekadang pakai jeans biru....papa cakap tak pe labur sikit duit utk imej dan identiti group kita...kita suruh org lain pakai all black...kita berdua kena pakai dulu...PAPA HARAP SEMUA LEADER DAN BEG MEMBERS IKUT KOD PAKAIAN BEG INI....tujuan papa adalah untuk memberi dan melahirkan IDENTITI BEG GROUP ini...papa pandang serius perkara ini...tiada org terkecuali...kalau tak suka cara BEG harap maaf... jangan berkecil hati sekiranya group tidak servis anda....
1st Mar 2008, 04:59   comments (0)

papa beli ZIPPO siap dgn engrave sekali.

papa beli 2 utk papa dan lan the BEG co founder...siap ada nama & logo BEG...papa beli calculator senang nak buat kerja nanti...
1st Mar 2008, 04:59   comments (0)

jam tangan baru abg daniel...

color hitam...mama beli kat tesco...mcm mana darling tak kena marah dan kena sebat dgn mama selalu...nape selerakkan dvd tu?? gaduh dgn abg ek..??
1st Mar 2008, 04:58   comments (0)

[....]

1st Mar 2008, 04:58   comments (0)

dengan MD NOOR EMPIRE..

cikgu md noor ni jugak adalah salah seorang LEADER IN THE MAKING DLM BEG..masa ni papa gi bkt beruang...nazar yg buat table talk utk 2 ARABS prospek cikgu md noor ni...seorang student MMU dan seorang lagi peniaga yg telah menetap 4 tahun di sini....positif...nazar kena follow up....mlm kol 8.30pm papa bergegas balik ke ceng utk servis cikgu azizah...dgn husband dia hidayat khan (pakistani)....wow cikgu md noor ni sudah main GLOBAL...target beliau warganegara asing....EXCELLENT cikgu...teruskan perjuangan kita bersama sehingga berjaya...go..go..go..MD NOOR EMPIRE...
29th Feb 2008, 20:37   comments (0)