moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

fresh & segar...

papa baru lepas mandi...segar rasenya...sempat papa snap gambar anak dara papa puteri ... hari ni papa pakai baju black yg papa beli dari MP semalam...abg daniel dah gi sekolah agama...papa tak sempat nak amik snap gambar topi baru abg daniel...cantik topi tu...nanti papa snap utk rekod anak2 papa nanti....
3rd Mar 2008, 08:11   comments (0)

papa exercise balik...

biar berpeluh sikit baru sehat dan bersemangat utk buat bisnes... kesihatan dan $$$$ biar seiring....
3rd Mar 2008, 06:30   comments (0)

daniel kat tempat games...

(viewed 359 times)
happy dia papa tengok...seminggu sekali lepaskan tension...budak2 pun ada tension dia sendiri..
2nd Mar 2008, 13:29   comments (0)

papa keluar 2 org aje...

dgn abg daniel gi MP..abg daniel main games..rm14 abg daniel main hari ni...janji anak papa happy..mama dgn adik puteri tak ikut...sambil peratikan abg daniel main papa sempat hantar MMS dan update moblog family papa ni utk tatapan daniel dan adik puteri bile dewasa kelak...jap lagi papa nak terus gi ceng...papa sayang daniel..papa sayang puteri...kesian jugak adik puteri kena tinggal kat umah...papa tak leh jaga 2 org...pening papa dibuatnya nanti...tak boleh buat table talk nanti...
2nd Mar 2008, 12:02   comments (0)

KERETA SAGA BARU SUHAIRA EMPIRE..3474..

HEBAT...HEBAT...HEBAT...KALAU MERCEDEZ BRABUS cikgu amir 7474 no pletnya...tapi abg nazar kita 3474.... satu nombor aje missed...TAHNIAH BRO...TERUSKAN PERJUANGAN KITA BERSAMA SEHINGGA BERJAYA!!! papa nampak all BEG members sudah ada matlamat dan halatuju yg jelas...now papa tunggu bob kita dgn V6P ERDANA hitam dia yg nak kuar dlm bulan ni...BOB NI ONE OF BEG LEADER IN THE MAKING YG SAHUT CABARAN DIRI SENDIRI UTK BUKTIKAN KALAU ORG LAIN BOLEH BUAT...BOB PUN BOLEH BUAT...keep it up bro!! PAPA VERY HAPPY & VERY PROUD...
2nd Mar 2008, 11:57   comments (1)

gambar campor ..AHLI BEG DGN KETA BARU

abg daniel tunjukkan jam tangan baru dia yg mama beli...siap ada calculator lagi tu....cantik pa?? ..cantik papa jawab..semalam ptg nazar buat table talk training utk bob..bob papa tengok teachable dan mempunyai semangat yg tinggi utk berjaya dan merubah kehidupan...DLM BEG SEKARANG ADA 2 ORG YG TELAH KELUAR KERETA BARU..ALHAMDULLILAH...BOB AKAN KEUARKAN V6 PERDANA COLOR HITAM DAN NAZAR SENDIRI SEMALAM ADALAH HARI PERTAMA DIA BAWAK SAGA BARU COLOR HITAM JUGAK..COLOR RASMI BEG...YESSS GO..GO...GO...BEG..TAHNIAH & SYABAS PADA NAZAR DAN BOB...anak didik nazar ni..gabungan mantap..I AM PROUD FOR U GUYZ....BERSAMA2 KITA TEMPUHI...SAAT GEMILANG AKAN TIBA...papa aka mattblogger.
2nd Mar 2008, 11:37   comments (0)

gambar campor (2)

tadi masa lepak kat kedai makan papa order air watermelon...abg daniel order carrot susu juice tanpa ais..gambar BEG bawah tu adalah gathering kita org kat ceng semalam...lepas lan buat biz preview kat biz center kita org minum sambil bual santai...nazar sempat buat table talk training utk FAIRUZ EMPIRE (bob)...
2nd Mar 2008, 11:29   comments (0)

gambar campor (1)

setting phone papa lari...gambar dah banyak....so tercampor dgn gambar abg daniel yg tengah lepak minum kat kedai makan kelantan...hari ni memang papa dah janji nak bawak abg daniel keluar dan main games...tapi bisness mesti diteruskan....jap lagi papa akan bawak abg daniel gi ceng ada prospek kol 8.30 mlm ni....yg lain gambar2 semalam kat ceng...cikgu azizah ada bawak prospek cikgu azizah dan kawan dia cikgu zaleha...alhamdullilah cikgu md noor sms tadi pada papa...esok cikgu zaleha akan join 7 kedai...go...go..go...MD NOOR EMPIRE..& TAHNIAH pada AZIZAH EMPIRE...BEG LEDAER IN THE MAKING...
2nd Mar 2008, 11:23   comments (0)