moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

papa buat registration...

nazar buat table talk...cikgu herman datang agak lewat mlm ni...dia beritahu papa kawan dia pang & the gang akan bukak satu kedai kesemuanya....8 org 8 kedai termasuk pang....ok bro..excellent..
4th Mar 2008, 06:07   comments (0)

pen dari org kesayangan..SUHAIRA EMPIRE

abg naz kita terima hadiah sebatang pen parker keemasan dari org tersayang iaitu wife beliau sbg tanda kasih sayang tidak berbelah bahagi dan sokongan padu kasih setia...papa happy melihat wajah kebanggaan dan kegembiraan dari wajah abg naz ni...seorang sahabat dan biz partner papa ni...yg sanggup susah sama susah senang sama senang dlm perniagaan uptrend ini...yess kita hadapai sebarang cabaran mendatang..ada tulisan atas pen tapi sayangnya papa dah terlupa lak..ini adalah gambar2 yg papa snap mlm tadi nazar tengah buat table talk...12 kedai register mlm tadi..TAHNIAH BRO...TERUSKAN USAHA SEHINGGA BERJAYA...papa beri dVD SIFU Amir 13 jam pada nazar.... banyak kita boleh belajar dari PEMIMPIN EXCELLENT tu...
4th Mar 2008, 05:52   comments (0)

bincang pasal tshirt BEG...

warna tema BEG - BLACK & GOLD...nazar pun ada singgah jap mlm tadi...serah rm3500...7 kedai lagi masuk mlm ni cikgu zaleha..TAHNIAH BRO...mlm ni keseluruhan 12 kedai baru didaftarkan bawah SUHAIRA EMPIRE...5 kedai dari UTHMAN EMPIRE..(COMMANDO ATTACK) PADA NEW MEMBERS PAPA UCAPKAN SELAMAT DATANG KE BEG...
3rd Mar 2008, 17:53   comments (0)

papa buat logo BEG utk jaket group..

gi melaka sentral papa amik buku chairol yg papa order utk members....10 set semuanya....masuk jap kedai baju utk order tshirt, cop dan logo BEG... dah siap nanti papa snap dan tunjukkan pada anak papa daniel & puteri...PAPA TELAH DECIDE UTK MEMILIH COLOR HITAM & EMAS (BLACK GOLD) SEBAGAI WARNA TEMA BEG...UTK SEMUA PAKAIAN, BIZ CARD DLL SEMUANYA AKAN BLACK GOLD... ptg tadi papa dgn lan lepak kat rest subaidah jln hang tuah jumpa cikgu samsul...kawan lama papa masa buat fical...papa jumpa..dia berkonsi satu peluang perniagaan ..produk i charge.. plan memang cantek tapi papa cakap papa sudah ada OBLIGATION pada group papa BEG...memang papa belum berjaya tapi yg penting papa yg ingin jayakannya... papa kena BERTANGGUNGJAWAB PADA SEMUA BEG MEMBERS...alhamdullilah papa tidak keseorangan...papa ada LEADERS2 BEG YG SENTIASA MENYOKONG PAPA..TQ GUYZ..
3rd Mar 2008, 14:59   comments (0)

ZIPPO BEG FOUNDER & CO FOUNDER..

papa beli 2 zippo utk papa dan satu utk BEG co founder lan... papa buat logo dan status kat atas zippo tu...ada stylo sikit...tapi bila papa snap logo tak nampak sangat.... MEMANG NIAT PAPA UTK CREATE IDENTITI BEG GROUP YG TERSENDIRI...INSYAALAH SALAH SATU VISION PAPA UTK NAMA BEG GROUP SUATU HARI NANTI AKAN DISEGANI DI PERSADA UPTREND AKAN TERCAPAI...tak kira le papa terpaksa berusaha 2,3,5 tahun lagi...janji tercapai....papa kena bekerja keras utk visi papa ini...yess AKU SEORANG PEMIMPIN YG EXCELLENT YG AKAN MELAHIRKAN BARISAN PEMIMPIN EXCELLENT... WE ARE THE NEXT MILLIONAIRES...AMIN
3rd Mar 2008, 09:02   comments (0)

produk ERRA FAZIRA...

dah keluar dah....dan dah masuk kat pelan A...lin beritahu papa..excellent...papa akan promote kat BEG members dan pada new prospek giler2...so papa seru all BEG members utk promote ERRA FAZIRA PELAKON SENSASI TANAHAIR SBG AHLI UPTREND DAN JUGAK DUTA PRODUK SKINCARE UPTREND... MENIAGA NI KENA PANDAI PROMOTE... PROMOTE PRODUK, SISTEM, ORG, YG TELAH BERJAYA DLL...GO..GO..GO..BEG!!
3rd Mar 2008, 08:52   comments (0)

target papa..2008/2009

(viewed 309 times)
utk tukar keta mercedez c class atau e class...insyaAllah cita2 papa kesampaian...lah ni papa nak lepaskan target BEG members terlebih dahulu...papa tumpang bangga masing2 dah mula nak tukar keta masing2...nak berjaya kita mesti ada TARGET DAN MATLAMAT JANGKA PENDEK..JANGKA PANJANG...doakan papa daniel, puteri moga papa berjaya..Amin...
3rd Mar 2008, 08:46   comments (0)

papa dgn co founder..

papa amik lan kat pulau gadong...then terus gi ceng beli cp dgn lin.. utk 4 kedai RM2033...mlm ni ada pendaftaran lagi...alhamdullilah...
3rd Mar 2008, 08:41   comments (0)