moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

papa jumpa prospek lan...

mlm tadi jumpa kwn lan kat duyung...positif..seorang pensyarah kat midas..singgah maybank beli cp dari kj...mlm ni bawah nazar masuk lagi 9 kedai..TAHNIAH BRO...sampai kat ceng papa tengok nazar tengah train UTHMAN EMPIRE TABLE TALK...EXCELLENT BRO!! YES...DUPLIKASI..DUPLIKASI....DUPLIKASI...kerana papa dgn lan lepas ni kena fokus dan bina kaki lain BEG...
4th Mar 2008, 17:42   comments (0)

papa start jumpa prospek sendiri...

papa tengok SUHAIRA EMPIRE telah berkembang pesat...alhamdullilah...so papa dgn lan kena bina kaki2 lain dlm BEG... ptg tadi papa jumpa naser dan najai kawan lama papa..dia org town planner...ada offis kat bandar hilir dekat hotel mansor...papa dah bat table talk pada dia org 6 bulan lepas...saje nak ricky balik..lagipon saje papa nak sembang2 dgn kawan lama papa ni...papa serahkan KERTAS KERJA (BUSINESS PROPOSAL BEG) pada dia org...memang strategi baru papa beri salinan kpd prospek utk dia org kaji kat umah...lepas tu papa follow up..
4th Mar 2008, 17:36   comments (0)

papa tukar french coat baru...

dah sampai ..sebab yg lama dah terkoyak dia org salah iron masa papa beli..sempat papa lobby dgn dak shah ni ttg biz uptrend...positif...nanti papa nak buat table talk dgn shah ni..lepas tu papa gi digi center melaka raya nak install data card utk laptop lan..so boleh mobile ..buat pendaftaran kat mana2....papa punya laptop very slow... senang2 nanti baru papa buat reformat...tapi sayang laptop lan COMPAQ tak boleh pakai datacard..kena pakai USB... alamak sayang tak leh pakai lak...tak pe ada budget nanti papa keluarkan satu USB broadband utk lan...biz partner papa ni.....kat dataran pahlawan ptg tadi papa gi pusing2..berkenan lak kat bracelet hitam stylo ni..terus papa beli..kena pulak dgn THEME COLOR BEG...
4th Mar 2008, 17:31   comments (0)

amacam papa..??

(viewed 364 times)
ok tak topi baru daniel ni..?? lepas tu abg daniel pakaikan papa topi dia dan amik gambar papa...
4th Mar 2008, 06:39   comments (0)

abg daniel dgn topi baru dia...

papa beli kat MP 2 hari yg lepas rm49.90 ...papa pesan dgn abg daniel jangan hilang lagi..kalau hilang lagi papa tak kan beli lagi..ok pa daniel janji...daniel cakap dgn papa yg merengek suruh papa beli topi baru...abg daniel yg pilih sendiri...banyak topi yg dia cuba tapi dia berminat yg ada stylo sikit mcm ni...adik puteri pulak tengah sibuk bermaian...takut2kan abg daniel sambil berteriak..pontianak..pontianak....kelakor bercampor geram papa tengok rambut adik puteri yg dah senget sebelah tu..MACAM2 HAL BUDAK2 NI.....
4th Mar 2008, 06:37   comments (0)

adik puteri GUNTING RAMBUT SENDIRI...

mama beritahu papa semalam adik puteri amik gunting dari beg abg daniel dan GUNTING RAMBUTNYA SENDIRI...terperanjat papa dengar...bahaya budak2 ni dah pandai main gunting...PAPA SAYANG BETUL DGN RAMBUT PANJANG PUTERI...banyak jugak yg dia gunting sendiri....nape ni sayang sampai gunting rambut sendiri....puteri cakap dgn mama jangan beritahu papa nanti papa marah..puteri suruh MAMA ZIP MULUT MAMA JANGAN BERITAHU PAPA...oooo mcm tu ek...memang papa marah tapi PAPA TETAP SAYANG ANAK DARA PAPA YG SANGAT MANJA NI..LAIN KALI JANGAN BUAT LAGI EK...PAPA BANTAI NANTI K....papa love darling..kena marah dgn papa adik puteri terus merajuk masuk bilik...
4th Mar 2008, 06:29   comments (0)

logo BEG...

(viewed 381 times)
papa dgn lan bergambar kenangan dgn pencipta logo BEG...cikgu herman..tq bro atas sokongan anda pada BEG..go....go...go..BEG
4th Mar 2008, 06:17   comments (0)

pencipta LOGO BEG..

cikgu herman bantu papa create logo BEG....nazar sumbangkan motto BEG YOUR PARTNER FOR SUCCESS...papa perasan cikgu herman pun ada pen baru...jenama ALAIN DELLON..pehh hebat2 jenama pen BEG members ni..mcm tu le...baru org confident sikit masa kita lukis marketing plan nanti....BARU ADA STYLO MASA BUAT TABLE TALK NANTI...
4th Mar 2008, 06:16   comments (0)