moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

tengok tv apa lagi tu..??

papa dah start bersuara... anak2 papa masih leka tengok tv tu...papa suruh mama padamkan tv dulu..tak tu..tak bergerak budak2 tu.... sempat papa snap gambar dgn mama sebelum kuar umah ptg tadi...
7th Mar 2008, 17:21   comments (0)

mama pun dah siap...

jom gerak sayang..
7th Mar 2008, 17:17   comments (0)

gaya abg daniel..

puteri cepat sikit siap...abg daniel dah siap dah ni...
7th Mar 2008, 17:13   comments (0)

anak papa siap2 pakai baju...

hari ni mama dan anak2 papa nak ikut papa keluar...mama nak shopping sikit pasal hari ahad ni mama, abg daniel dan adik puteri nak gi CHERATING PAHANG 3 hari....ikut pak itam daniel...cousin daniel hakim pun ikut sekali... mesti seronok nanti anak2 papa makan angin, duduk kat hotel dan mandi manda kat swimming pool dan pantai....papa tak leh ikut papa ada bisnes papa yg kena jaga ... kalau ada time free nanti dan ada budget papa akan bawak anak2 papa berjalan2 makan angin pulak ok...
7th Mar 2008, 14:26   comments (0)

morning daniel..morning darling...

daniel makan kentang goreng..adik puteri makan coklat gulung... papa happy tengok anak2 papa sehat walafiat dan ceria selalu...
7th Mar 2008, 14:22   comments (0)

lepak dgn anak2 papa dan mama..

kat umah..atok dah balik dah...lapor papa tengok mama dgn daniel mlm ni...ooo hari hujan memang le lapor kan...adik puteri dah tidor...pukul berapa adik puteri tidor?..papa tanya daniel...kol 9 pa...daniel jawab....ada gaduh dgn adik hari ni? ..ada pa... jawab daniel telus..sambil makan kita satu family kecuali adik puteri tengok tv2 citer kelakor cantonese lakonan steven chow... berlekek2 jugak papa, mama dan abg daniel ketawa...goodnite daniel...goodnite darling...papa sayang daniel...papa sayang puteri...
6th Mar 2008, 15:51   comments (0)

daniel makan sop ekor...

sampai umah mlm tadi papa terus bawak abg daniel gi kedai kelantan pekena sop ekor.....abg daniel mcm papa..apa yg papa suka makan pasti dia suka jugak...seronok papa tengok gelagat dan cara abg daniel makan sop ekor ... ratah tulang...lepas tu daniel order nasi goreng cina kegemaran anak bujang papa ni...papa bungkuskan sekali milo dan 2 mee goreng utk mama dan atok..
6th Mar 2008, 15:32   comments (0)

UTHMAN EMPIRE MASUK WAD....

petang semalam papa ziarah osman komando kat hospital...dia telah dipindahkan dari wad ICU ke wad biasa....masa papa datang dia masih tak sedarkan diri....nazar dah sampai dulu...nazar beritahu papa osman kena tikam dgn benda tajam menembusi paru2.. pehh tak dapat papa bayangkan betapa sakitnya...osman kena pukul dgn gangster seramai 20 org kat melaka raya..puncanya DENDAM LAMA.... nazar sudah nasihatkan osman sebelum ini supaya BUANG TABIAT LAMA.. BINA HIDUP BARU...tapi sudah kehendak Tuhan jadi mcm tu...osman ada pernah citer dgn papa sikit pasal sejarah silam dia...dan papa tengok osman seorang yg nak ubah kehidupan dan ada semangat tinggi utk belajar....baru 2 mlm yg lepas osman belajar lagi dgn nazar TABLE TALK...dan sayangnya pada malam tu jugak le peristiwa hitam ini berlaku...papa harap lepas sembuh nanti osman akan menjadi ORANG BARU dan teruskan perjuangan bersama BEG spt sediakala...fadil kawan dan downline osman ada call nazar ...beritahu nazar dia org semua kena kuarantin ..tak leh keluar... jadi pendaftaran budak2 komando terpaksa dihentikan seketika... lepas tu dia org akan aktif balik... bagi papa itu semua cabaran utk BEG .... papa sayang daniel...papa sayang puteri...love..papa..
6th Mar 2008, 10:37   comments (0)