moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

pirate ship

lepas main pirate ship abg daniel nak beli senapang dan adik puteri nak beli patung... papa pesan dgn abg daniel main senapang patah ni dgn peluru kat luar rumah...jangan tembak kat adik dan kucing...kalau papa dapat tahu daniel tembak bukan2 siap papa bantai...promise...papa tanya daniel...promise pa...daniel jawab..
8th Mar 2008, 09:11   comments (0)

daniel kat ceng...

mama, daniel dan adik puteri ikut papa gi ceng mlm tadi... prospek tak de...cuma amir luxor datang jumpa nazar...nak masuk 7 kedai dan terus buat full time....selamat datang bro...abg daniel tengah sibuk melukis dan menulis...
8th Mar 2008, 09:10   comments (0)

daniel lukis star...

papa beri daniel 5 ***** ....sayang anak bujang papa ni... tapi selalu pesan kat papa jangan lama sangat kat ceng...daniel boring katanya...papa jumpa kawan papa sekejap aje le...jangan lama2...ok papa cakap...
8th Mar 2008, 09:10   comments (0)

baju ni papa minat...

simple & santai....ada feminine look.. mama pun berkenan...
8th Mar 2008, 09:10   comments (0)

MELAKA RIVER PIRATE PORT...

mama bawak abg daniel dan adik puteri naik pirate ship...papa malas nak naik...adik puteri dan abg daniel menjerit2 ketakutan campor kegirangan.... bila kapal ni laju sangat mama suruh STOP pasal badan adik puteri dah menggigil...turun aje papa terus dukung dan peluk kuat2 anak dara papa....papa cium pipi dia...lepas tu adik puteri back to normal...takut ke darling?? papa tanya puteri...takut...puteri jawab pendek...tapi papa tahu anak2 papa happy sangat mlm tadi...papa sayang daniel...papa sayang puteri..
8th Mar 2008, 09:09   comments (0)

jangan berdiri...

adik puteri tak geti duduk diam...papa risau jugak kalau apa2 berlaku... budak2 memang tak tau amende...kita ni yg kena selalu berhati2 dgn ragam anak2 ni... papa memang happy mlm tadi bersama anak2 papa.... TIKA DAN SAAT PALING INDAH DLM HIDUP PAPA..MELIHAT, MENDENGAR WAJAH CERIA SUARA DAN PEKIKAN ANAK2 PAPA PENYUNTIK SEMANGAT PAPA, MEMBERI KEGEMBIRAAN DAN KEPUASAN YG TIDAK TERHINGGA UNTUK PAPA...terima kasih daniel, terima kasih puteri kerana sentiasa bersama papa disaat papa berduka di tika papa gembira...ANAK2 PAPA SEGALA2NYA BAGI PAPA...
8th Mar 2008, 09:05   comments (0)

duduk diam2...

papa beranikan diri amik gambar bawah...seronok jugak papa... dapat tengok keindahan sungai melaka dan bandar melaka...rase mcm kat venice pulak..he..he...he..bila papa buat duit nanti pasti papa akan MELANCONG KE LUAR NEGARA...SALAH SATU IMPIAN HIDUP PAPA...PAPA MEMANG KAKI JALAN...SERONOK KALAU DAPAT TENGOK TEMPAT ORANG...TU LE PASAL PAPA KENA KERJA KERAS LAGI SAMPAI BERJAYA...NAK LIFESTYLE ORANG KAYA ...PAPA KENA JADI ORG KAYA..BETUL TAK DANIEL..?? BETULKAN...KAN...KAN..
8th Mar 2008, 09:01   comments (0)

bawak abg daniel gi EYES OF MALACCA...

kat dlm keta ang daniel merengek kat papa nak main roller coaster...papa cakap mana ada... melaka tak de roller coaster...lagipun kan dah malam ni dah kol 11.45pm...papa nak ajak anak2 papa balik umah aje...tapi bila papa toleh belakang seat papa tengok muka abg daniel dah merajuk...dia buat2 tidor...papa panggil banyak kali dia tak menyahut pun...papa memang dah faham dan masak dgn perangai abg daniel ni...kalau nak sesuatu mesti mengimul2 sampai dapat...ok le papa bawak pergi main sekejap ye kat kg morten, bus stand express melaka lama..papa beli tiket 2 tiket dewasa rm5 each dan 2 tiket kanak2 rm3 each...papa sebenarnya gayat tapi demi untuk anak2 papa...papa lawan perasaan papa yg gayat ni....papa tak berani nak biarkan anak2 papa dgn mama aje naik atas tu... 3 kali pusingan setiap tiket...
8th Mar 2008, 08:54   comments (0)