moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

JUAL BELI CP ANTARA BEG MEMBERS...

alhamdullilah papa dah start promote pada all BEG members utk support each other... papa mahukan all BEG members utk lakukan JUAL BELI CP SESAMA SENDIRI...KITA BUAT CP POOL UTK BEG GROUP SENDIRI...mcm mlm ni tadi utk daftar 3 kedai tak perlu cari cp lagi amongst BEG members aje dah boleh terus buat pendaftaran... dlm perniagaan CASHFLOW amat penting....so papa nak setiap members rase duit secepat mungkin...utk MOTIVATE EACH OTHER.. next time kalau tak cukup cp utk pendaftaran baru cari upline nazar atau papa atau co founder lan... BUDAYA TEAMWORK SEBEGINI YG PAPA INGIN TERPKAN DLM BEG GROUP INI...yessssssssss GO..GO...GO..BEG... papa pass produk yg dah sampai pada members..masa papa ajar cikgu md noor buat registration tadi anak papa puteri called...beritahu papa dia tak dapat tidor ..borring... kesian dia..abg daniel dah tidor..tak de kawan le tu...papa sayang puteri...papa sayang daniel.
8th Mar 2008, 15:43   comments (0)

BEG Group...

wpun org lain tengah sibuk pasal pilihanraya aktiviti BEG pada mlm ni berjalan spt biasa... cikgu md noor bawak prospek...anak beliau yg masih belajar kat MMU daftar 3 kedai mlm ni...SELAMAT DATANG IZZUDDIN EMPIRE...memang hasrat cikgu md noor nak buat FAMILY BUSINESS...EXCELLENT CIKGU...nazar buat table talk... TAHNIAH SUHAIRA EMPIRE...
8th Mar 2008, 15:29   comments (0)

dvd...

semalam papa beli 4 dvd utk hilangkan boring papa kat umah....balik umah lambat kekadang papa tak ngantok lagi boleh layan citer...paling best antara empat2 dvd ni adalah citer WARLORD lakonan andy lau, jet li... citer pasal kesetiaan 3 org sahabat yg berakhir dgn tragedi... boleh dijadikan teladan...
8th Mar 2008, 15:23   comments (0)

adik puteri nak main sama...

ok boleh papa cakap...tapi jangan gaduh dengan abg daniel k...
8th Mar 2008, 15:19   comments (0)

senapang patah daniel...

ni senapang yg papa belikan utk abg daniel mlm tadi kat town...siap ada peluru lagi 1 botol...dan ada laser..ituyg abg daniel suka sangat tu..masa papa nak kuar umah tadi abg daniel nak main games...papa marah abg daniel...siang tadi tak nak main...bila papa nak kuar baru nak main.... ok papa kasi main tapi kejap aje tau....lepas papa mandi pls stop k... papa ada apointments kat ceng..cikgu md noor ada registration 3 kedai mlm ni dan ada bawak prospek seorang...adik beliau sendiri...
8th Mar 2008, 15:12   comments (0)

daniel dapat no 28 dlm kelas..

ini keputusan peperiksaan sekolah agama abg daniel...ketawa papa tengok...no 28 anak papa...papa tanya mama dlm kelas berapa org student...mama pun tak perasan...mama pandang papa...papa pandang mama...both us ketawa...papa tak pernah dapat no banyak mcm ni masa sekolah dulu...mama pun sama...tu yg papa nak ketawa...papa cakap dgn abg daniel lepas ni jangan dapat no 28 lagi dlm kelas...yg gelihatinya abg daniel tanya papa...kenapa pa?? tak bagus..?? aah..papa jawab... kalau tak dapat no 1 dlm kelas pun tapi AGAK2 LE... NI NO COROT KE?? tapi papa tak risau sangat...papa percaya akan datang daniel akan perbaiki lagi.. jumlah keseluruhan 71% not bad bagi papa... 2 subjek daniel dapat 100% ...bacaan AlQuran dan tulisan jawi....apa2 pun papa ucapkan TAHNIAH & SYABAS pada anak bujang papa ni...lepas ni usaha lagi ye sayang...papa tetap sayang anak papa... papa sign dgn huruf jawi jugak...dulu papa pun sekolah agama so tulisan dan bacaan jawi papa ok le...mim hah mim dal - mohamad...papa daniel aka mattblogger
8th Mar 2008, 11:20   comments (0)

hari ni hari mengundi...

papa yakin BN menang lagi...mama gi mengundi pagi tadi... papa?? tidor kot..kol 4 pm tadi mama bawak abg daniel gunting rambut kalau tak nak gunting mama cakap mama tak bawak daniel gi SUNWAY LAGOON...mama beritahu papa pak itam daniel tak jadi gi cherating...jauh sangat..dia akan bawak atok dan family gi kl... ok le papa jawab janji u dan anak2 papa happy...ptg tadi masa makan mangga daniel dgn adik puteri gaduh lagi...hai...rebut pasal bijik mangga pulak...dah dapat seorang sebijik pun nak gaduh lagi...adik puteri memang mcm tu...apa ada kat tangan abg mesti dia nak lebih... ok lah...jangan gaduh2..ye sayang...mama malas nak layan..penat katanya..
8th Mar 2008, 10:14   comments (0)

daniel & puteri jadi patung..

kat dlm cermin...abg daniel mintak papa nak tengok zippo yg papa beli hari tu...same kan papa dgn zippo papa...aah papa jawab..papa perasan gambar2 dlm moblog ni tak tersusun ikut tertib...papa rasa setting dah lari...papa kena upload semua gambar ke laptop papa ni...dah berat kat handphone papa banyak sangat....
8th Mar 2008, 09:11   comments (0)