moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

adik puteri breakfast...

dah pandai amik air kat dapor sendiri...pandai nak hidup anak papa ni...he3x
9th Mar 2008, 00:48   comments (0)

anak papa mandi dan bersiap2..

nak mandi gaduh...nak pakai baju gaduh...apa hal anak2 papa ni..??
9th Mar 2008, 00:45   comments (0)

swimming trunks..

abg daniel dan adik puteri mama dah stand by kan...beg2 dan barangan yg nak dibawa pun mama dah letakkan tepi pintu umah...
9th Mar 2008, 00:42   comments (0)

pakaian anak2 papa...

mama dah siapkan kat atas sofa...dah gi mandi semua....siap2 cepat jap lagi pak itam nak sampai tu...
9th Mar 2008, 00:39   comments (0)

good morning daniel....puteri papa..

mlm tadi papa tengok dvd AMERICAN GANGSTER .... abg daniel bangun aje terus papa ajak breakfast....mama masak mee hoon goreng...saje papa nak tengok anak2 papa bersiap pagi ni pergi kl... kol 8.30 am nanti pak itam dan atok daniel akan amik kat umah.... papa wish anak2 papa happy dan enjoy kat SUNWAY LAGOON & kat kl nanti..apa2 sms atau missed call papa k...
9th Mar 2008, 00:36   comments (0)

goodnite daniel...goodnite darling..

esok anak2 papa nak gi SUNWAY LAGOON dan jalan2 kat kl selama 3 hari... pasti papa rindukan pada mama, abg daniel dan adik puteri... tapi tak pe le asalkan anak2 papa happy...school holiday ni biarlah mama bawak anak2 papa jalan2 makan angin... minggu depan giliran papa pulak bawak anak2 papa jalan...tapi tak pasti lagi samada nak gi sagil mandi air terjun atau kita satu family gi port dickson...nanti papa bincang dgn abg daniel dulu...mana dia nak pergi... lagi satu janji papa yg mesti papa tunaikan dgn abg daniel ialah nak bawak dia dan adik puteri gi fun fare kat town sebelah fajar tu...papa harap ada lagi...anak2 papa balik dari kl aje papa akan curi2 masa papa bawak anak2 papa gi fun fare tu...papa promise... papa sayang daniel....papa sayang puteri....with love....papa
8th Mar 2008, 19:27   comments (0)

lepak kat melaka sentral...

dari ceng papa terus gi melaka sentral...papa sms pada co founder lan utk datang... papa pekena nasi goreng kampong...lan pon sama...sambil makan kita org bincang pasal perniagaan uptrend, cabaran2 yg kami berdua lalui... lan bangkitkan lagi pasal projek ROADSHOW yg dia ingin jalankan selepas pilihanraya ni...papa sokong 100%... sampai umah dlm kol 3 am...anak2 papa dah tidor dah....
8th Mar 2008, 19:08   comments (0)

AMIK ORDER BEG T-SHIRTS...

sambil sembang2 santai...papa amik size tshirt masing2..senang nanti papa nak order esok...bila tshirt BEG dah siap nanti baru ada kelas nanti.. bukan sahaja akan menunjukkan KESEPAKATAN GROUP TETAPI JUGAK UTK MELAHIRKAN AURA POSITIF DIKALANGAN PROSPEK2 KITA NANTI...
8th Mar 2008, 16:13   comments (0)