moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

DGN KJ.."LEADERS CHANGES PEOPLES' LIFE'

(viewed 364 times)
ptg tadi papa sempat minum jap dgn KJ sahabat papa...satu ayat dari KJ yg menarik minat papa iaitu.."LEADERS CHANGES PEOPLES' LIFE.." itulah fungsi sebenar seorang leader menurut sahabat papa ni...tq bro utk kata2 hikmah ni...
11th Mar 2008, 13:21   comments (0)

HOME GYM...

masa kat bintang tadi papa pergi kedai jual kelengkapan sukan dan gym.. papa booking HOUSE GYM..kena bayar rm50... harganya rm1500 boleh le papa exercise kat umah nanti...barang boleh sampai dlm 3 hari dari kl...kat umah papa hanya ada dumbell saja.. tak leh nak wat banyak exercise...papa nak bina sikit otot2 badan papa...biar nampak sehat dan segak sikit...
11th Mar 2008, 13:15   comments (0)

papa kat BINTANG..

ptg tadi papa jumpa prospek nurul kat kopitiam bintang...nurul datang dgn husband dan anak kecik dia...2 prospek papa jumpa...sorang positif....sorang negatif...papa akan flw up...papa happy tengok nurul dan husband nak aktif balik.... papa akan bantu sedaya upaya papa...hujan lebat pulak kat sini..
11th Mar 2008, 12:22   comments (0)

papa rindu anak2 papa...

papa kat melaka raya pekena mee sop dan epal juice... siang tadi mama sms papa...mama beritahu papa abg daniel dan adik puteri happy sangat mandi manda kat SUNWAY LAGOON.... abg daniel le yg paling happy ...menjerit terpekik ketawa...terbayang papa wajah anak2 papa kegirangan... mlm tadi mama sms papa ...mama bawak anak2 papa gi MID VALLEY & STAR HILL... seronok le mama... esok mama beritahu nak gi GENTING HIGHLANDS dan dari sana terus gi CHERATING....uikks cakap tak jadi pergi...jadi jugak pergi..puas le anak2 papa swimming ni... dlm kol 11 pm tadi mama sms papa suruh call back ..anak dara papa darling nak cakap... papa tanya rindu papa tak?? ada darling papa cakap tak rindu...eee tak baik anak papa ni... ooooo bila berjalan seronok tak ingat papa ek...berbual jap dgn abg daniel.... abg daniel beritahu papa seronok sangat kat sinway lagoon...papa pesan jangan pergi tempat yg tinggi sangat...bahaya..ok pa..daniel jawab...masa nak hang up papa cakap pada abg daniel..papa sayang...daniel jawab balik...daniel sayang papa... lega dan happy bila papa dengar suara anak2 papa... ok le tak pe biar papa rindu kan anak2 papa janji anak2 papa happy... school holiday kan jiwa anak2 pun kena release tension jugak...tak de le asyik belajar aje... papa pesan mama jangan lupa amik gambar banyak2 utk papa tengok dan buat kenangan.... tapi mama cakap handphone mama dah biul... battery selalu kong..kekadang ter off sendiri....tapi nasib pak itam daniel ada bawak digital camera.... last but not least papa nak wish kan anak2 papa HAPPY HOLIDAY.... PAPA SAYANG DANIEL...PAPA LOVE DARLING....
9th Mar 2008, 17:33   comments (0)

BEG on Sunday (2)

zaidi bawak seorang prospek bangsa cina baba... papa buat sharing dan closing utk lin ni...positif..kena flw up...lepas settle table talk kita org lepak kedai mamak bawah..sembang2 santai...cikgu md noor bawak prospek, anak kedua dia ilham yg masih belajar di kolej professional mara...semalam anak sulong cikgu md noor izzuddin joined 3 kedai....wah cikgu md noor ni memang betul2 nak buat FAMILY BUSINESS ni...semua anak2 dia dan adik beradik dia masukkan satu2...EXCELLENT CIKGU!...lan sampai dgn wife dan anak comel dia marlissa petang sikit...esok BEG plan nak bertukar angin buat table talk kat REST SUBAIDAH MITC kol 8.30pm...idea dari cikgu herman...semua org bersetuju..bagi papa bagus jugak tu BEG members berkumpul dan buat table talk dari satu lokasi ke satu lokasi yg berlainan...baru seronok... cadang kita org nak start esok...tapi esok ada TRB TRAINING kat ceng... kol 8.30 mlm...bagus jugak kalau BEG members pergi..MAJLIS ILMU...apa pun papa tengok keputusan nazar dgn group membersnya...kalau ramai nak pergi kita semua pergi...PAPA RINDU KAT ANAK2 PAPA NI...TENGAH WAT APE EK ANAK2 PAPA KAT KL ...?? DAH MAKAN KE BELUM...?
9th Mar 2008, 16:40   comments (0)

BEG on Sunday...

ada beberapa new prospek hari ni..nazar buat table talk aje...lan ada hal keluarga hari ni..cikgu azizah belajar pasal produk lumiglow dgn lin....
9th Mar 2008, 16:24   comments (0)

tunggu pak itam sampai...

adik puteri sampai ngantok2 tunggu pak itam dia sampai...janji kol 8.30 tapi sampai dlm kol 9 am tadi... papa lelap mata dulu...pesan mama kunci campak dlm umah nanti...
9th Mar 2008, 07:15   comments (0)

salam dan cium anak papa..

jap lagi papa nak tidor... papa salam dan cium anak2 papa dan mama...papa doakan semua selamat... kol 2 ptg ni papa mesti ada kat ceng ada BEG training... papa pesan pada mama supaya keep calling papa sampai terjaga...papa takut terbabas pulak nanti...papa pesan pada abg daniel selama 3 hari ni kat kl daniel kena jaga mama dan adik puteri...apa2 sms atau call papa tau....
9th Mar 2008, 00:54   comments (0)