moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

ok tak daniel logo BEG group papa??

abg daniel pun ada baju hitam...nanti papa buatkan logo kat baju abg daniel sekali...adik puteri belum ada tshirt hitam...nanti papa suruh mama belikan satu...sekali2 nanti ada aktiviti BEG group...kita satu family boleh pakai sedondon..KELUARGA BEG AKA MATBLOGGER..
12th Mar 2008, 17:06   comments (0)

papa kat food court ayer keroh..

jumpa prospek nurul...2 org pekerja kilang..positif papa kena flw up..kelakor papa tengok anak kecik nurul yg telah pandai kacau ayer panas sendiri..budak2 sekarang memang bijak2 papa tengok..
12th Mar 2008, 14:40   comments (0)

sample tshirt. logo dah siap..

wow excellent... papa puas hati dgn design tersebut...ok ON bro... simple but practical...
12th Mar 2008, 14:37   comments (0)

papa kat bukit katil..

jumpa tokeh kedai makan medan selera ..prospek nurul...alhamdullilah positif..dulu kakak ni mcm2 masuk tapi tak menjadi...papa yakinkan dia dgn FORMULA 747..dgn org meniaga ni kena bukak plan besar...kena tunjukkan duit..papa simplify kan marketing plan uptrend...baru kakak ni nampak...nak join 7 kedai dlm masa terdekat ni..excellent...papa happy dgn nurul dan husbandnya yg sekarang papa tengok dah mula positif dan mula gerak balik...semalam bawak papa jumpa 2 prospek...hari ni 3 org prospek...lepas kedai kakak ni papa akan pergi food court ayer keroh utk jumpa 2 prospek nurul lagi...cara beginilah baru boleh berjaya RAPATKAN BARISAN DGN GROUP SETELAH JOIN...KALAU BAWAK KEPALA DAN HAL SENDIRI PASTI TIDAK AKAN BERJAYA DAN RUGI SAJA DUIT!!! papa memang alu2kan keaktifan balik old members... papa ada disini utk membantu semua... so guyz mari kita teruskan perjuangan sehingga berjaya..
12th Mar 2008, 14:19   comments (0)

cutenya anting2 anak papa ni...

panjang dan color hijau manik2nya...adik puteri pilih sendiri kat kl....cun papa tengok..
12th Mar 2008, 14:10   comments (0)

anak2 papa dah ada kat umah..

riuh rendah balik umah kita...baru dengar pekik lolong hilai ketawa anak2 papa...kalau tak de sunyi sangat papa rase...mcm biasa anak bujang papa akan tulis surat kpd papa...abg daniel suka lukis dan tulis apa dia nak atas lukisan tu...ooo abg daniel ajak papa pergi main games dan nak mandi laut lagi....tak puas lagi ke enjoy kat kl semalam dgn mama dan adik puteri..?? papa perasan dah gelap sikit anak papa ni....ok papa memang plan nak bawak anak2 papa gi fun fare kalau ada lagi kat melaka..tunggu papa free sikit papa akan bawak k..
12th Mar 2008, 14:07   comments (0)

anak papa sampai umah...

ptg tadi abg daniel dan adik puteri sampai umah...mama beritahu papa sampai umah aje adik puteri cari papa....terjerit2 cari papa...rindu sangat papa...tapi papa dah kuar umah... oooo dah habis enjoy dan seronok kat kl baru rindu dan ingat kat papa ek..kesian papa....he3x...papa sampai umah kol 2.00 am terus cari anak papa yg sedang tidor lena...papa cium puas2...esok mesti abg daniel dan adik puteri banyak nak cerita pada papa kan...tak sabar papa nak dengar celoteh anak2 papa esok....papa nak ucapkan SELAMAT MALAM pada kedua buah hati papa ni dan papa sayang daniel...papa sayang puteri...gambar cincin perak permata hitam tu adalah aksesori terbaru papa yg papa beli kat bintang siang tadi... papa beli 2 bentuk cincin perak ... lah ni papa minat cincin lak..sesuai dengan gelang hitam papa dan pakaian hitam yg papa pakai selalu..tema color BEG...
11th Mar 2008, 18:33   comments (0)

BEG Group...

mlm ni tadi kita org buat table talk aje..nazar sampai hari khamis tak de pasal dia nak siapkan assignment yg telah lama tertangguh...lan buat table talk utk prospek alias...papa layan cikgu azizah dan cikgu zaleha... cikgu zaleha ada plan utk perkenalkan biz uptrend ni pada koperasi....cantek tu papa cakap kalau dapat koperasi...berderap nanti...papa suruh cikgu zaleha fokus pada target market dia tu dan dapatkan appointment secepat mungkin dgn koperasi tersebut...at the same time cikgu zaleha ada buat promosi kat forum www.wanitamelayu.com ...excellent cikgu... HARI SABTU NI PAPA PLAN UTK ACTIVATEKAN REPLICATED WEBSITE UI2U BEG MEMBERS...HARAP NAZAR FREE HARI TU..KITA BOLEH BUAT SAMA2...TUGAS NI MEMANG PAPA PERTANGGUNGJAWABKAN PADA NAZAR...DELEGATE TUGAS2 PENTING DLM SESEBUAH ORGANISASI...go...go..go..BEG
11th Mar 2008, 14:18   comments (0)