moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

hoi tak dengar ke papa cakap ni..??

buat tak tau aje papa cakap dgn dia..
14th Mar 2008, 19:37   comments (0)

berborak santai dgn anak2 papa...

papa marah abg daniel makan nasi macam tu...makan sambil baring...2 kali daniel tambah nasi..anak bujang papa ni memang suka makan ikan keli sambal...mcm papa jugak...
14th Mar 2008, 19:16   comments (0)

telatah anak2 papa...

nape abg daniel makan mcm tu hah?? makan atas meja le...adik puteri lak degil papa cakap jangan panjat2 kerusi ..nanti jatuh...degil dia ek..
14th Mar 2008, 14:07   comments (0)

papa kat Mc Donald...

24 hrs ayer keroh...dari hotel seri malaysia papa terus gi mc d ..lapar sangat...papa order big mac dan fries..mama sms nak makan grilled chicken foldover... papa tapaukan aje...anak2 papa dah tidor..mama cakap tak yah tapaukan...lagipon siang tadi dah makan KFC yg papa tapaukan...
14th Mar 2008, 09:58   comments (0)

NOKIA COMMUNICATOR...

latest model...yg dipakai oleh sahabat lama papa ni...dan jugak anak didik papa dulu dlm online business, papa banyak beri tunjuk ajar pada sariman ni dah mcm adik angkat papa anggap dia.. dari zaman studio traffic, 12dailypro, solidinvestment dll...dari tak tahu chatting YM, tak tau egold, paypal, hyip, forum, affiliates program, ebay, e-marketing dsbnya...sekarang ni sariman dah agak expert dlm bidang online business ni...semua papa ajar pada dia..alhamdullilah sariman sekarang boleh dan sudah pandai cari makan dlm bidang online ni.. kami berdua berkecimpung aktif dlm program2 internet investment tempoh hari...tapi rezeki tak panjang...papa happy tengok sariman dah boleh survive...dia tanya papa bila lagi nak tukar communicator baru...?? papa senyum aje...pasal dia tahu papa memang kaki gadget...mlm tadi papa jumpa sariman jap kat hotel seri malaysia...ada program baru bang...katanya....papa pulak jenis tak nak menghampakan sahabat2 lama papa.. papa akan pergi ... tak salah kita tengok peluang baru..janji kita tahu HALATUJU kita..papa akan teruskan perjuangan dan agenda papa dlm BEG ini...
14th Mar 2008, 08:36   comments (0)

TAKE AWAY...

settle aje buat table talk papa terus gi malim...teringat papa abg daniel pesan ptg tadi masa papa kat dlm keta...pa balik nanti papa beli KFC...daniel nak makan KFC...ok papa jawab...papa jangan balik lambat ek..ok papa balas balik ringkas...lepas siap tapau papa order 3 wings dan 1 colonel burger utk papa... lapar sangat...hari hujan..licin papa bedal...prospek cikgu herman papa mintak tolong lan handle... ok bro no hal..jawab lan...alhamdullilah papa dapat biz partner yg satu kepala dan santai..boleh lebih kurang...lagi satu memang plan papa utk pastikan group berjalan lancar wpun tanpa papa... setiap org akan mengambil tanggungjawab dan perhatian...dlm masa terdekat ini papa akan bukak market luar melaka pulak..so papa mahu group melaka akan INDEPENDENT...barulah BEG GROUP AKAN BERKEMBANG...BUKAN SETAKAT MELAKA AJE...MEMANG NIAT PAPA NAK KEMBANGKAN SAYAP BEG KE SELURUH NEGARA TAPI SECARA MAN..MAN...MAN...PAPA SUDAH ADA PLAN TERSENDIRI YG TERANCANG RAPI...sampai umah aje abg daniel menangis...baru gaduh dgn adik puteri kot dan kena bantai dengan mama...abg daniel merajuk sampai tertidor...tak nak makan KFC yg papa beli itu...papa pesan pada mama utk pujuk abg daniel esok pagi...suruh dia makan... kesian papa tengok abg daniel... tapi bila papa fikir balik mesti ada sebab kena bantai dgn mama kan.... apa pun papa gembira dgn kehidupan keluarga kita..walapun belum mampu hidup mewah tetapi kita sekeluarga happy dan saling menyayangi antara satu sama lain... PAPA TANPA BORING DAN PENAT AKAN TERUS BUAT CATATAN JOURNAL KEHIDUPAN PAPA BERSAMA ANAK2 PAPA NI ..ABG DANIEL & ADIK PUTERI SERTA MAMA UNTUK TATAPAN GENERASI MENDATANG BEG FOUNDER AKA MATBLOGGER....momento from papa...with love....goodnite sayang..dan papa sayang daniel...papa sayang puteri...dan untuk mama ....PAPA TERSANGAT SANGAT BANGET SAYANG... terima kasih sayang kerana menjaga anak2 kita dan i dengan penuh tanggung jawab dan kasih sayang tidak berbelah bahagi...KETABAHAN MU AKAN TERBAYAR DENGAN SATU KEJAYAAN..AMIN..
12th Mar 2008, 17:46   comments (0)

ROGAYAH EMPIRE..

mlm tadi kak gayah bawak seorang prospek seorang posmen dari alor gajah...papa mintak tolong dia baling flyers kat alor gajah dan dia berminat pulak nak tahu lebih lanjut ttg biz uptrend...betul ke boleh buat duit?? bob pun ada datang...senang le sikit kerja papa kerana bob pun seorang posmen dan alhamdullilah dlm sebulan aje buat uptrend dah nak keluar PERDANA V6 dlm bulan ini...testimonial depan mata...TEPUK DADA TANYA SELERA...berminat nak bukaka 7 kedai dan akan try buat express loan CIMB....memang target papa lepas ni adalah ROGAYAH EMPIRE...salah satu kaki yg papa akan fokus dan bina dlm masa terdekat ini....SUHAIRA EMPIRE alhamdullilah sudah ramai leaders2 yg papa nampak...lah ni papa kena tumpukan pada kaki lain dan bukak secepat mungkin kaki2 baru yg lain...TARGET PAPA UTK TAHUN 2008 INI ADALAH UNTUK MEMBINA 8 KAKI...DAN TAHUN 2009 PULAK PAPA AKAN BINA 8 KAKI BARU LAGI... DENGAN ITU BARULAH MENJADI DOUBLE PLATINIUM (15 KEDAI PAPA)... TAHUN 2010 PULAK ADALAH TAHUN MENUAI PAPA.....AMIN
12th Mar 2008, 17:22   comments (0)

papa dan lan test jacket dgn logo..

lan siap pakai topi dah macam GENG MAFIA pulak...he..he..he....stylo...stylo...jugak tapi lepas daniel, puteri papa kena BEKERJA LEBIH KERAS DAN BIJAK LAGI UTK PAPA MENCAPAI STATUS 'JUTAWAN INTERNET'...papa yakin dgn izinNYA suatu hari nanti pasti papa akan berjaya... kerana papa nampak dan sedari bahawa papa ada SKILL DAN MAMPU MELAHIRKAN BARISAN LEADERS & JUTAWAN DLM BEG GROUP....cuma papa kena PERSISTENT DAN DO IT..DO IT...DO..IT...
12th Mar 2008, 17:13   comments (0)