moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

papa & mama..

dari ceng papa dgn mama gi makan kat rest seri percik...papa pekena sate daging...mama makan kuay teow...lepas tu terus balik ke umah atok amik anak2 papa..
14th Mar 2008, 20:41   comments (0)

osman komando..

terperanjat papa tengok osman komando datang ceng...papa ingat masih kat hospital lagi..dia dapat cuti 2 minggu ..esok nak balik kampong tengok mak katanya...bagus tu bro...papa pesan lepas ni jangan repeat...tak de kesudahan..fokus pada bisnes lagi baik...beberapa hari lagi kuarantin akan habis so papa harap nazar boleh aktifkan balik UTHMAN EMPIRE ni (COMMANDO ATTACK)....dak lan sibuk dgn proposal dan surat utk buat roadshow kat balairaya2...dia nak gunakan channel umno yg dia ada...excellent tu bro..
14th Mar 2008, 20:34   comments (0)

new flyers..

made byb BEG members cikgu herman..kalau buat color memang mahal...harga rm550 utk 1000 keping...mahal sangat tu bagi papa...papa akan cari jalan dan bincang dgn BEG members lain ttg new flyers ni...siap ada cop & logo BEG..brother herman kita ni memang kreatif...nazar buat table talk utk 2 new prospects...mama ajar cikgu azizah pasal lumiglow..
14th Mar 2008, 20:23   comments (0)

BEG Group...

nazar try jacket papa dgn sample logo BEG depan belakang...isnin atau selasa depan siap .. mama tengah surfing apa tu?? moblog family kita ke??... nazar tengah cek produk yg baru sampai..
14th Mar 2008, 20:15   comments (0)

perfume mama...

DKNY...ptg tadi papa dgn mama gi ceng jumpa prospek nurul..mama sempat berkongsi dgn nurul cara pemakaian lumiglow dgn betul...prospek nurul positif...hujung bulan nak join..
14th Mar 2008, 20:09   comments (0)

mama melaram (2)

utk papa dan anak2 papa... bila papa dan mama dah tua dan dapat status atok dan nenek boleh le kami berdua imbas kembali masa muda2 ni... utk bahan gelak dan memori di hari tua nanti..he..he...he
14th Mar 2008, 19:59   comments (0)

mama melaram...

kat umah...anak bujang papa tersengeh...mama tengah tunggu papa bersiap..mama boring kat umah ..hari ni nak ikut papa keluar..ok papa cakap...daniel & puteri mama hantar kat umah atok...tapi kena belikan jajan & mainan baru anak2 papa setuju...
14th Mar 2008, 19:48   comments (0)

mama posing..

dgn spec mata hitam, anting dan tas tangan yg mama beli kat kl star hill itu hari..bantal peluk adik puteri papa snap utk buat kenangan...produk uptrend dah sampai...yeh..yeh..
14th Mar 2008, 19:44   comments (0)