moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

papa beli ferrari ke 2..

kali ini utk adik puteri... kalau tak tu akan gaduh selalu..kat umah ..dlm kereta..mesti gaduh punya..papa rasa mcm papa ada ANAK KEMBAR...kalau beli apa2 utk anak papa mesti beli 2 dan mesti sama...adik puteri pulak memang kalau nak beli apa2 mesti nak sama jenis dan sama color dgn abg daniel...2 pam minyak papa cari keta ni...pam minyak pertama color hitam dah habis..so papa kena cari kat pam minyak lain...papa akan usahakan sampai dapat... alhamdullilah kat malim tadi ada color hitam so papa terus beli ..isi minyak rm40 dgn satu resit dan tambah rm8.90 dah dapat...adik puteri happy sangat...papa sayang daniel...papa sayang puteri..
16th Mar 2008, 11:51   comments (0)

SELAMAT DATANG KE BEG..

papa ucapkan pada adee n wife ani...join 2 kedai lepas ni nak tambah 5 kedai lagi...alhamdullilah papa berjaya aktifkan BEG member yg lama...HAMDAN EMPIRE...so lepas ni papa pesan dgn dia org RAPATKAN BARISAN DLM BEG...baru kita boleh berjaya bersama2...cabaran bagi papa pada tahun 2008 ini adalah utk aktifkan balik ahli2 lama BEG...selain maintain ahli2 yg sedia ada dan jugak membina kaki2 baru dlm jaringan papa BEG ini..mlm papa gi maybank beli cp... mlm tadi alhamdullilah dari KOMANDO ATTACK TEAM masuk 5 kedai baru...alhamdullilah...dia org masih tak leh keluar kem...tapi ada jugak yg degil utk hantar duit dan buat registration...mlm jumpa lam kat ceng...go..go....go...BEG..
15th Mar 2008, 19:34   comments (0)

FERRARI - SHELL HELIX

VROOMMM....kereta sport ni papa beliakan utk abg daniel...aabg daniel memang nak kan keta ferrari ni...dah 2 hari mintak dgn papa...tadi masa papa nak isi minyak teringat papa pada permintaan anak papa... ok papa isi minyak rm40 dan boleh beli keta ni dgn harga rm5.90...papa talipon abg daniel...wah sungguh happy abg daniel...warna pilihan daniel adalah hitam...MCM PAPA JUGAK EK SUKA COLOR HITAM/ BLACK..SESUAI DGN COLOR TEMA BEG..hari ni papa beli 1 aje...esok kalau papa isi minyak lagi papa akan belikan utk adik puteri..color pilihan adik puteri pulak adalah red...abg daniel tambah pulak...pa belikan utk puteri color red yg tengah2 dia ada color putih..ok papa cakap...tapi janji dgn papa jangan gaduh dgn adik k... SATU KEGEMBIRAAN DAN KEPUASAN BAGI DIRI PAPA KALAU DAPAT MEMENUHI PERMINTAAN ANAK2 PAPA...
15th Mar 2008, 11:35   comments (0)

bola (3)

seronok papa tengok telatah 2 anak bujang dan anak dara papa bermain sama..adik puteri main panjat2 belakang abg daniel lepas tu jatuh sama2....gelak ketawa anak2 papa penyutik semangat papa...suka papa dengar adik puteri cakap...abang...abang...marilah maikn bola dgn darling....marilah main sama2 dgn darling... papa sayang daniel...papa sayang puteri....abg daniel tadi merengek nak ikut papa keluar dan jalan2...tapi papa cakap esok...hari ni papa ada kerja..lagipon anak2 papa tak siap2 lagi...papa nak cepat...abg daniel dah tengahari belum mandi lagi...tu yg selalu kena marah dgn mama...susah nak pergi mandi,...banyak alasannya...mama cakap...adik puteri pagi2 kol 9 dah mandi dgn mama...apa nak jadi anak bujang papa ni?? semakin membesar tak dengar cakap mama ni?? so sebagai DENDA hari ni papa tak bawak anak2 papa keluar jalan2 dan gi fun fare...so .lain kali jangan degil cakap mama tau..
15th Mar 2008, 09:17   comments (0)

bola (2)

mama kira apa tu?? siap pakai calculator..mama beritahu papa dapat untung sikit aje anak2 papa dah merengek nak beli bola...tak rase untung mama meniaga pinggan mangkuk ni..he3x ...tak pe lah yang janji anak2 kita happy...tengok tu daniel mama tak rase lagi untung meniaga dia tapi utk kebahagiaan anak2 papa...mama sanggup berkorban...nak balas jasa mama setakat ni senang aje daniel...jangan gaduh2 dgn adik...itu sudah mencukupi bagi mama..adik puteri lapor bebenor ke tu?? kicap jangan letak banyak sangat nanti masin sangat...
15th Mar 2008, 09:10   comments (0)

bola (1)

pagi tadi mama belikan 2 bola..1 utk abg daniel..1 lagi utk adik puteri...kena beli 2 kalau tak tu gaduh...abg daniel punya bola dah mana pergi...mama cakap kat atas bumbung rumah jiran sebelah...tadi daniel main sepak2....dah hilang bola dia...daniel amik bola adik puteri pulak....mana tak gaduh...kesian adik puteri merajuk dan mengadu kat papa..abg amil bola adik puteri..
15th Mar 2008, 09:04   comments (0)

pukul 6.34 am...

papa tak dapat tidoq lagi ni... why..why...why...?? banyak fikir kot....
14th Mar 2008, 22:41   comments (0)

goodnite daniel..goodnite darling..

(viewed 302 times)
papa sayang daniel...papa sayang puteri..sweet dreams..love..papa
14th Mar 2008, 20:43   comments (0)