moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

tunngu yg lain..

papa snap jap.. utk tatapan anak2 papa nanti.....
18th Mar 2008, 12:37   comments (0)

kat InCASA HOTEL MITC...

papa dgn mama sampai awal dlm kol 8.00pm...hujan lebat tadi..mama salin baju jap...LUMIGLOW TALK akan start dlm kol 8.30..
18th Mar 2008, 12:35   comments (0)

HAPPY BIRTHDAY PAPA..

semalam 17/03 adalah birthday papa yg ke 39...tak de apa2 celebration...dah tua2 mcm ni..tapi papa happy terima ucapan dari wife papa tersayang mama, anak2 papa daniel dan adik puteri..SEKADAR UCAPAN SUDAH MEMBAHAGIAKAN HIDUP PAPA..tq papa sayang semua...ucapan dari sahabat papa KJ, lin, daniel (TRB) dan from BEG members...tq guyz... AZAM PAPA ADALAH UTK RETIRE AT THE YOUNG AGE (EARLY 40) AND TO RETIRE RICH...papa yakin dgn platform yg ada sekarang utk papa mencapai IMPIAN HIDUP PAPA INI...hari ni mama ikut papa ada lumiglow talk kat mitc hotel 8.30 mlm ni...ptg tadi singgah rumah dak yan utk invite dia datang mlm ni..anak2 papa ...mama hantar umah atok..spt biasa kena upah dulu..adik puteri nak POPPERS ...
18th Mar 2008, 09:35   comments (0)

MAMA COP NEW FLYERS...

singgah MAMAK CORNER kat town..papa hantar keta utk dibasuh...mama tolong papa cop flyers...tq sayang...kerana banyak beri sokongan moral dan semangat pada papa...papa beli 1000 keping dari lin rm50...papa kena cepat2 bina kaki baru ..target papa tahun 2008 ni nak bina terus 8 kaki...harap2 matlamat jangka pendek papa ni berjaya...
18th Mar 2008, 09:29   comments (0)

english test..

abg daniel dapat 85%... alhamdullilah...papa harap abg daniel perbaiki lagi pada masa akan datang....
17th Mar 2008, 22:26   comments (0)

goodnite daniel..goodnite darling..

(viewed 302 times)
papa sayang daniel...papa sayang darling..
17th Mar 2008, 22:23   comments (0)

papa sampai umah..

kol 2.30am...kat ceng mlm tadi dgn BEG group... hari ni masuk 2 kedai...kuchai n lan first time datang ke ceng ... sebelum balik kita org bincang mcm mana nak sustain people dlm BEG... cikgu md noor syorkan kita perlu adakan excitement dlm BEG setiap bulan...excellent idea cikgu...
17th Mar 2008, 18:48   comments (0)

hari santai..

hari ni hari papa santai dgn keluarga dan anak2 papa.... perjumpaan BEG kat ceng berjalan spt biasa... tapi sayangnya papa tak leh amik gambar...bateri kong pulak..mulanya papa plan nak bawak abg daniel dan adik puteri gi fun fare tapi hari hujan pulak...so cancelled...lain kali papa bawak ye sayang...papa janji k..
16th Mar 2008, 11:51   comments (0)