moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

the pursuit of happiness...

lakonan will smith.. cerita yg menyentuh hati..kisah seorang ayah yg struggle dlm MENCAPAI IMPIAN HIDUP & PADA MASA YG SAMA STRUGGLE UTK MEMBESARKAN ANAK LELAKI BELIAU... mama goreng keropok...anak2 papa sama2 tengok citer ni dgn papa sampai tertidor2..papa sayang daniel..papa sayang puteri
19th Mar 2008, 16:40   comments (0)

pandai anak dara papa..

(viewed 436 times)
makan nasi lemak sampai licin..mcm tu le anak papa.. sibujang papa daniel tak nak makan lak... ajak papa keluar nak lepaskan boring dia aje ek.. ok jom kita balik...esok cuti sekolah kan... so mlm ni kita lepak santai satu family tengok DVD k..mlm tadi papa beli 3 dvd utk papa tengok bila papa boring2...
19th Mar 2008, 13:47   comments (0)

abg daniel baca komik..

adik puteri makan nasi lemak sepinggan habis...abg daniel langsung tak makan leka baca komik...tadi kat umah ngimul2 ajak papa keluar lapar katanya...
19th Mar 2008, 13:45   comments (0)

pekena sate..

ptg tadi mama beli sate...abg daniel & adik puteri makan sampai kekenyangan..kuah dia sedap..papa pun suka..hari hujan ni memang cepat aje lapor ek daniel....
19th Mar 2008, 13:17   comments (0)

lumiglow talk..

papa masuk jap mlm tadi ke dlm dewan...seronok dengar celoteh KJ dan zura..tapi yg tak syoknya semalam zura kehilangan handphone NOKIA COMUNICATOR N90... sabar aje le zura..dugaan...lepas tu papa terus gi subaidah restoran dgn mama..tak tahan lapar sangat papa..
19th Mar 2008, 13:03   comments (0)

papa dgn KJ..

sebelum lumiglow talk bermula...cikgu md noor pun dah sampai...sempat berbual santai dgn KJ... cikgu azizah, cikgu zaleha grup md noor empire pun ada... ani wife eddy yg join 4 kedai 2 hari lepas pun ada...papa happy ... majlis ilmu begini yg dianjurkan oleh TRB Melaka semestinya di ambil peluang oleh all UPTRENDERS untuk menambah ilmu di dada..zura speaker lumiglow syarikat akan buat presentasi bersama KJ mlm ni... satu gadingan yg SEPADAN & SECOCOK... go..go..go..TRB..go..go..go..BEG.... memang niat papa setiap kali ada training yg bermanfaat pada BEG members papa akan sokong 100% dan akan hantar group members papa utk sertai bersama...THE MORE WE LEARN...THE MORE WE EARN...!! DUPLIKASI...DUPLIKASI..DUPLIKASI.. KEUTAMAAN BEG UTK TAHUN 2008...
18th Mar 2008, 13:13   comments (0)

ROOM PUTRA V

adalah veneu tempat LUMIGLOW TALK diadakan pada mlm ni..
18th Mar 2008, 12:50   comments (0)

PAPA & MAMA...

lin tolong amikkan.. buat kenang2an dan tatapan anak2 papa abg daniel dan puteri bila dewasa kelak..supaya suatu hari nanti anak2 papa akan tahu bagaimana kehidupan papa dgn mama masa anak2 papa kecil lagi.. BAGAIMANA PAPA STRUGGLE, JATUH BANGUN PAPA UTK MENCAPAI SATU KEJAYAAN UTK ANAK2 PAPA TERCINTA...
18th Mar 2008, 12:44   comments (0)