moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

adik puteri baru jatuh....

mama marah dan pukul abg daniel pasal bermain2 lompat2 atas katil sampai adik puteri jatuh tersungkur... hari ni mama masak ikan sweet sour...sebelum kuar umah papa nak exercise cikit...nazar ajak papa gi ceng...ok jap lagi papa sampai...
23rd Mar 2008, 07:48   comments (0)

the Jumper...

mlm tadi papa dan abg daniel tengok dvd the JUMPER...syok dan seronoknya papa dgn abg daniel...adik puteri dah tidoq...lepas abg daniel dan mama tidor papa sambung tengok ONE WAY..
22nd Mar 2008, 18:14   comments (0)

santai dgn anak2 papa...

jap lagi papa kuar umah buat bisnes papa...sebelum kuar umah papa pastikan papa bermain2 bergurau senda dgn anak2 papa..daniel & adik puteri... mama sibuk basuh baju sempat berikan pose utk moblog family kita ini... hari ni papa exercise sikit kasi berpeluh dan biar terasa sehat sikit..
22nd Mar 2008, 07:28   comments (0)

file test daniel...

mama buatkan satu file khas color merah semua kertas ujian abg daniel...senang nak buat ulangkaji balik dan utk REKOD PERIBADI abg daniel...papa akan simpan file itu sampai daniel dewasa nanti...cuma papa perasan daniel lemah dlm ujian spelling baik dlm bahasa inggeris dan juga b.malaysia... dan mama bising daniel selalu dan suka buat tulisan terbalik nak tulis C daniel tulis C terbalik..ejaan dah betul tapi tulisan terbalik tetap le salah..mama dah start berleter..pok pek..pok.pek... papa peratikan aje mama..anak papa daniel terkebil2 kena marah....daniel pandang papa..pa..tak bagus ek pa...ya papa jawab...lepas ni daniel kena belajar lagi k... PAPA MEMANG NAK ANAK PAPA PANDAI TAPI PAPA TAK AKAN PUSH SANGAT ANAK2 PAPA...GALAKAN DAN SEMANGAT PAPA AKAN BERIKAN... memang perangai daniel papa perasan ada ikut perangai papa sikit masa kecik... kuat bermain dan kuat berangan... bila meningkat dewasa nanti papa yakin daniel akan tunjukkan minat dan kecenderungannya sendiri dlm sesuatu bidang...PAPA AKAN SOKONG 100% DAN GALAKAN PADA BIDANG DAN MINAT ANAK PAPA ITU.... papa tak kan corakkan hidup papa ikut kemahuan papa...anak papa berhak buat plihan sendiri...cuma sbg seorang PAPA..papa hendak daniel jadikan papa sebagai SEORANG SAHABAT KARIB YG DANIEL PERCAYAI... friend forever k sayang...
21st Mar 2008, 09:13   comments (0)

test result daniel..

papa cek semua test result abg daniel...bagi papa satu keputusan yg sederhana...wpun papa tak puas hati dgn prestasi daniel papa tetap bei galakan dan semangat pada anak papa utk terus rajin belajar lagi....mama memang tak puas hati...kata mama daniel ni banyak main..dan cikgu ada komplen kat mama bahawa abg daniel ni ADA DUNIA DIA SENDIRI MASA DLM KELAS....dia suka berangan dlm kelas...itu memang papa perasan kekadang kat umah daniel boleh main mainan sendiri sorang2 dan bercakap sorang2 spt ada kawan kat sebelah dia..BAGI PAPA ITU MEMANG TABIAT NORMAL SEORANG BUDAK LELAKI SEUSIA DANIEL...papa tak bimbang sangat pasal papa masa kecik sampai le lah ni memang kuat berangan..he..he..he..
21st Mar 2008, 09:00   comments (0)

mama susun baru umah...

biar nampak selesa sikit..kata mama..mama pasang langsir merah baru yg mak anjang daniel jahitkan..sedondon dgn sofa... ok le tu...janji santai...boleh papa lepak2 kat umah bersama anak2 papa...adik puteri tunjukkan papa barangan dan aksesori mama dan puteri yg mama gantung dlm almari...yg kecik tu earing darling...puteri beritahu papa...ooo kecik2 anak dara papa sudah ada koleksi aksesori le..
21st Mar 2008, 08:54   comments (0)

kena cop balik..

(viewed 462 times)
papa cek balik banyak flyers yg kamarul cop tak betul...no tel papa banyak yg tak terang dan tak nampak...papa marahkan gani dan kamarul...nak tolong biarle tolong betul2..papa cakap...bukan tak kasi upah...papa dah naik hangin....bakau darah... lepas ni papa kena cek balik kerja budak2 ni...papa cakap papa akan bukakkan akaun masing2 kalau dia org tolong papa betul2...
20th Mar 2008, 12:19   comments (0)

KJ bantu buat table talk utk BEG members..

untuk prospek alias seorang berbangsa cina...tq bro kerana support BEG members buat table..begitu santai dan confident papa tengok cara KJ berhadapan dgn prospek..sebelum itu papa bantu alias buat closing seorang prospek india pekerja porchell jugak ashok namanya..positif esok bukak 7 kedai...alhamdullilah kalau ashok join BEG akan dapat market india...papa called kamarul dan gani utk papa cop flyers dan baling flyers mlm ni... alias jugak bawak sorang lagi prospek india rajah pekerja ST muar... positif kena flw up...harap2 BEG lepas ni akan jadi sebuah group yg ada pelbagai bangsa - multi racials...go..go..go..TRB...go...go...go BEG..
20th Mar 2008, 11:49   comments (0)