moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

8 kedai...

sepatutnya petang tadi prospek cikgu md noor ni kuchai joined 7 kedai dan kawan dia lokman 1 kedai ..dua2 students lagi...tapi pasal tak sempat bank dah tutup..esok pagi akan pass duit pada cikgu md noor utk registration...go..go...go..MD NOOR EMPIRE..
26th Mar 2008, 11:03   comments (0)

kasut sempoi...

papa pakai semalam..nampak rugged sikit dan sempoi...gi jumpa prospek ASRI EMPIRE budak2 indon kat bt berendam...mlm papa jumpa prospek cikgu md noor kat bkt beruang... kuchi anak YB Yunos dan kawan dia..nak join 7 kedai..alhamdullilah..
26th Mar 2008, 10:57   comments (0)

astro + janji daniel...

2 hari lepas papa masukkan astro ...abg daniel  adik puteri happy sangat... banyak rancangan kartun, animal planet, national geographic dll.... tapi papa suruh abg daniel janji dgn papa..kena rajin belajar....nak tengok astro boleh tapi ada JADUAL WAKTU....mama akan pantau kat umah... jangan asyik tengok astro aje tau...ok papa daniel janji...ok papa pegang cakap abg daniel k... kalau mama KOMPLEN papa akan STOP kan perkhidmatan ini k...JANJI... bagus jugak ada astro ni tak yah le papa selalu beli dvd... boring2 papa balik umah lewat boleh berlibur sikit...of course pilihan favourite papa HBO & national geographic, MTV dll..
26th Mar 2008, 10:53   comments (0)

INDON EMPIRE..

nazar buat registration mlm ni ...tahniah bro..excellent...asri mlm tadi bawak 2 org indon adik beradik...papa buat table talk dan bawak dia org naik atas center utk meyakinkan mereka...positif esok nak bukak 3 kedai...papa memang nak lahirkan INDON EMPIRE....go..go...go..BEG...
24th Mar 2008, 15:17   comments (0)

papa today..

ptg tadi papa jumpa prospek asri sorang kontraktor welding...positif tunggu payment tnb...lepas tu papa gi cyber cafe cek akaun...hujan hari ni...later papa terus gi ceng baca buku nota jutawan dr irfan..sementara tunggu BEG members yg lain datang...
24th Mar 2008, 15:11   comments (0)

goodnite daniel..goodnite puteri..

papa sayang daniel...papa sayang puteri...
23rd Mar 2008, 19:05   comments (0)

pukol 3 pagi...

papa masih tak tidor..mama dan anak2 papa dah lama tidor...papa duduk kat sofa sambil berangan....mlm ni papa berangan apa ek?? utk pengetahuan daniel dan puteri papa berangan JADI ORANG KAYA... he..he..he..
23rd Mar 2008, 19:02   comments (0)

cap jari...

'
23rd Mar 2008, 18:53   comments (0)