moblog uk

mattblogger's moblog

by mattblogger

user profile | dashboard | mattblogger maps

for rina, daniel & puteri... "MOMENTO FROM PAPA"..with luv from papa!!!

Recent visitors

rss rss feed

[....]

(viewed 212 times)
1st Jun 2012, 03:00   comments (0)

si comel papa

(viewed 695 times)
salah satu hobby anak papa ni kalau kat umah cabutkan janggut dan uban papa. kekadang papa rimas dan marah juga pada daniel ni...peritttttttt papa rase kalau cabut kat dagu tuh..hehehehe

uban kat kepala daniel tak gemar sangat. tapi sangat suka kat bahagian dagu dan janggut papa. yg papa bengang tu kekadang bukan janggut putih atau uban yg dicabut, tapi rambut hitam biasa papa..

papa biarkan aje daniel buat selalunya...utk kenangan daniel bersama papa nanti kan..kan..kan

nanti daniel dah besar kita ada citer nak kongsi bersama kan..kan..kan
19th Apr 2009, 20:53   | tags:comments (0)

mama kat fun fair senawang

(viewed 647 times)
daniel dgn adik lah yang kecek papa dgn mama nak main jap kat fun fair tuh. nak wat camne wpon papa letih terpaksa layan anak2 papa nih..huhuhu

papa sayang daniel
papa sayang puteri
19th Apr 2009, 20:48   | tags:comments (0)

kat senawang hotel

ni masa bulan puasa tahun lepas. anak2 papa makan kat kedai tuh..buka puasa kita makan kat sana tapi mama komplen makanan tak sedap. aah papa pun setuju memang tak sedap.

1st & last lah kita singgah makan sana..
19th Apr 2009, 20:41   | tags:comments (0)

ikut papa gi senawang

(viewed 1242 times)
kesian mama, daniel & puteri kena tunggu papa. masa tuh papa tengan present kat prospek papa. kita tidor kat senawang hotel mlm tuh.
19th Apr 2009, 20:37   | tags:comments (0)

kat umah atok daniel

(viewed 631 times)
ewah2 mana nak pergi tuh? dah magribkan..kena pekik baru nak balik..

stop worrying & start living..2009/2010. tahun bagi papa utk meningkatkan ekonomi keluarga kita.
19th Apr 2009, 20:33   | tags:comments (0)

kenangan terindah

aku memang minat utk snap gambar anak2 aku utk dijadikan kenangan terindah bila tua nanti.
19th Apr 2009, 20:20   | tags:comments (0)

kat portugese hotel mka

ni masa malam merdeka tahun lepas 2008, aku balik dari kl dan terus bawak anak2 aku check in hotel. rindu sangat dgn rina, daniel & darling.

aku balik dari projek matbacker aku.
19th Apr 2009, 19:18   | tags:,comments (0)