ok laaa

by azrehot

user profile | dashboard | azrehot maps

SEURIEUS BAND - Rocker Juga Manusia


Mungkin orang menyangka ku tak pernah terluka
Tegar bagaikan karang tabu cucurkan air mata
Kadang kurasa lelah harus tampil sempurna
Ingin ku teriakkan...

Andai mereka tahu rasa dalam hatiku
Lembut bagaikan salju dan menghangatkan kalbu
Kadang kurasa lelah harus tampil sempurna
Ingin ku teriakkan...


Rocker juga manusia punya rasa punya hati
Jangan samakan dengan pisau belati
Rocker juga manusia punya rasa punya hati
Jangan samakan dengan pisau belati


Kadang kurasa lelah harus tampil sempurna
Ingin ku teriakkan...


Rocker juga manusia punya rasa punya hati
Jangan samakan dengan pisau belati
Rocker juga manusia punya rasa punya hati
Jangan samakan dengan pisau belati

Recent visitors

Friends

More...

rss rss feed

kerbau...

(viewed 844 times)
sekarang ni hari hari ujan je... tanah kat site jadik lembik... penuh
berlumpur... kereta aku pun tepaksa belajor berkubang... bila dah kotor
gegila tanak pulak ujan turun lelebat... semalam ikan kesayangan ni
tersangkut kat lumpur... kalau air je mungkin dia bole berenang... tapi
kalau dalam lumpur jangan harap laaa... dah la sangkut dalam lumpur...
terhentak kat gravel yang terkumpul kat tengah jalan pulak tu... rasa macam
nak meraung pun ada... dah la takde sesapa nak mintak tolong tolak... hari
ujan so suma keje kena stop... berbekalkan kudrat ikan akhirnya lepas jugak
la walaupun tiga kali sangkut enjin mati...
1st Dec 2006, 06:24   comments (6)

haa... betul tak?

(viewed 648 times)
kan dah cakap...
30th Nov 2006, 02:37   comments (2)

seksa...

(viewed 809 times)
seksa seksa... seksa menunggu... tapi selalu memang macam tu... aku lagi
suka menunggu daripada di tunggu... kalau ditunggu aku akan rasa bersalah...
jadi baik la aku yang tunggu... dua jam nak tunggu payment keta aku setel...
tatau nak buat apa maka ternampak la klcc dari celah celah
*porte-cochere*ambank jalan yap kwan seng... ternampak la ada
structure terjuntai kat atas
tu... terus teringat dulu ada orang tanya menatang apakah ittew... kan aku
dah cakap... tu untuk maintenance punya cable car... errr cable car ke nama
dia?... tak kisah la apa nama dia janji purpose dia untuk maintenance... lap
cermin... bukannya stabilizer ye... dan selalu nampak tower yang satu tu je
ada keluar menda tu... nak tau apasal?... sebab satu tower tu je yang penuh
ada a few company sewa buat opis... yang tower satu lagi tu kosong semata
mata... sapa nak sewa mahal gila... yang sewa tower sebelah tu pun banyak
yang international company je... untuk tower yang kosong tu buat apa nak
maintain... takde orang bayor maintenance fee... itu la dia kalau nak tau
pembaziran tahap dewa kerajaan malaysia... purpose utama pembinaan klcc
hanyalah untuk gah di mata dunia... and totally bukan untuk kesenangan
rakyat... dan akhirnya keling owner maxis tu jugak yang kaya... sebab tanah
klcc tu bukan dibeli tapi disewa... cuba teka berapa sewa tanah area klcc tu
sebulan?... owh setel jugak proses pembayoran keta aku... masa untuk
berjalan kaki... dari yap kwan seng ke jalan semarak tu jauh ke hah?...
berapa kilometer agaknya la ekkk... ahhh takpe... jalan je laaa... semalam
dah jalan kaki dari stesen komuter subang jaya balik ke rumah kat usj6...
hmmmm... hari jalan kaki sedunia... dan malam aku rasa aku dah kurus sikit
laaa... ;D
30th Nov 2006, 02:33   comments (8)

sang jimok pulak...

(viewed 756 times)
ni laa orang yang bertanggung jawab menjadikan pinggang aku patah, badan
bengkok dan sebagainya...
24th Nov 2006, 06:43   comments (0)

hamtaro pulak...

(viewed 706 times)
tenaga pengajar... memandangkan dia dah lama main...
24th Nov 2006, 06:38   comments (0)

mari belajor main golf...

(viewed 766 times)
kena heret ngan encik jimok ke driving range... tak penah penah pukul tetiba
dia bagi sebatang suruh pukul... tibai je la seratus bijik... walaupun tak
pandai... sib baik ada encik hamtaro yang mengajor... and the result, bangun
pagi patah pinggang... badan tokleh tegak... tepaksa bongkok udang sepanjang
hari... maklum laa beginner... hambik obat... tu laaa... sapa suruh dah lama
tak bersukan...
24th Nov 2006, 06:24   comments (5)

at last...

(viewed 789 times)
and manage to finish this painting last nite... after almost 5 month
stranded on easel in my room... but, still not satisfy with my stroke on
this canvas lately... at least no need to touch this thing anymore... now
can start new painting... hmmm... still wondering... realism?...
expressionism?... impressionism?... owh yeahhh i forgot... there's a request
from friend... so, expressionism should be better for living room...
24th Nov 2006, 02:42   comments (2)

esquisse...

(viewed 811 times)
lama tak buat fine arts... saja je untuk panggil mood... untuk siapkan painting yang satu lagi tu... dah nak setahun pun tak siap siap lagi... but, there's a message behind this... special dedicate to encik joker... mesej berbunyi : " jangan la taksub sangat bekerja... jom ngeteh..."
24th Nov 2006, 02:25   comments (2)