ok laaa

by azrehot

user profile | dashboard | azrehot maps

SEURIEUS BAND - Rocker Juga Manusia


Mungkin orang menyangka ku tak pernah terluka
Tegar bagaikan karang tabu cucurkan air mata
Kadang kurasa lelah harus tampil sempurna
Ingin ku teriakkan...

Andai mereka tahu rasa dalam hatiku
Lembut bagaikan salju dan menghangatkan kalbu
Kadang kurasa lelah harus tampil sempurna
Ingin ku teriakkan...


Rocker juga manusia punya rasa punya hati
Jangan samakan dengan pisau belati
Rocker juga manusia punya rasa punya hati
Jangan samakan dengan pisau belati


Kadang kurasa lelah harus tampil sempurna
Ingin ku teriakkan...


Rocker juga manusia punya rasa punya hati
Jangan samakan dengan pisau belati
Rocker juga manusia punya rasa punya hati
Jangan samakan dengan pisau belati

Recent visitors

Friends

More...

rss rss feed

RTW7 ticket

(viewed 926 times)
berharga 25 ringgit dapat percuma aitime i-talk sebanyak 3 ringgit... tapi
kalau beli i talk 30 ringgit maka dapat ticket free...
18th Dec 2006, 02:52   comments (2)

rock the world 7...

(viewed 825 times)
jom datang beramai ramai... rasanya dah lama tak pergi gig besar besaran
macam ni... saja je nak mengembalikan nostalgia lampau... zaman muda muda...
tapi rasanya band band otai banyak yang dah takde... kalau ada pun line-up
dah lain kot... tapi takpe... layannnnn...
13th Dec 2006, 01:24   comments (0)

begedil

(viewed 1119 times)
hanya untuk tatapan umum... special bergedil... tidak seperti yang terdapat di kedai makan... kurang berminyak dan meriah dengan isinya selain kentang...
8th Dec 2006, 06:19   comments (10)

snek malam...

(viewed 1315 times)
ketutu yang telah di aluminium foilkan... aktiviti ketika boring waktu
malam... sib baik encik naga bawak aluminium foil... banyak kegunaannya...
bole buat masak megi juga... ketutu memang sangat lazat... patut la sekarang
harganya dah mencecah 60 ringgit sekilo... dagingnya halus... kalau masak
stim memang seswai... kalau goreng terasa rugi la plak sebab nanti isi dia
kecut dan hancur... maka cara yang terbaik ialah di aluminium foilkan
laaa... dengan berbekalkan sedikit bahan perasa... setelah dibalut rapi maka
campakkan saja ke dalam ungun api... kalau ada bara pun lagi bagus... efek
dia macam oven... lazat wooo... try laaa...
6th Dec 2006, 01:59   comments (6)

temperas frenzy???...

(viewed 1522 times)
hmmmm... jangan harap... kali ni takde temperas frenzy... ketutu frenzy pun
kureng... sebarau frenzy?... lagi la jangan harap...ketutu yang ada pun
banyak untuk saiz saiz snek waktu malam encik akhtar... lenkali pergi make
sure air tak terlalu besor... dan bukan musim ujan... huuuu time musim ujan
ni yang ada pacat frenzy dan nyamuk frenzy je... hambik obat... sampai hari
ni masik terkeruk keruk gatal...
6th Dec 2006, 01:52   comments (2)

faktor ikan kurang...

(viewed 816 times)
ooooo... patut laaa.... ini la faktor yang menyumbangkan masalah kekurangan
hasil tangkapan... orang penat penat treking nak memancing dia dengan
selamba badaknya telah melabuhkan jaring merentang sungai... kompem la ikan
dah sangkut kat jaring... time ni bayang toman pun tak kelihatan...
jangankan toman... temperas yang selalunya petik jari pun boleh dapat pun
time ni payah gila nak dapat... hampehhhh...
6th Dec 2006, 01:44   comments (0)

pre-ps1

(viewed 841 times)
memandangkan januari nanti ada tournament tertutup antara team *pacat* (gua
punya team pemancing amatur) maka semua bersemangat nak berlatih... ekceli
saja je nak test gewang gewang baru yang dah dibeli sebelum beraksi dalam
tournament... lokasi yang terdekat dan murah meriah ialah kat conggo
gombak... lagipun trip trip sebelum ni sangat berjaya... sebarau tak segan
segan nak ligan spoon... tapi kali ni pegi air naik tinggi... jalan ke
campsite yang sebelum ni dah tenggelam... paras air tinggi... sungai pun
jadi macam tasik... ni gambor sungai sebenornya nih... tapi dah jadi
tasik... air dah penuh melimpah ruah... ikan pun berterabur sebab kawasan
jajahannya menjadi luas... jadi hasil kali ni adalah tak memberansangkan...
tapi sib baik cuaca sangat lazat... tak ujan seperti biasa... kalau
tidakkkkk......
6th Dec 2006, 01:40   comments (2)

defect...

(viewed 756 times)
haiiii... macam macam masalah... ada lapanblas column defect untuk projek
nih... honeycomb?... owh ini lebih dahsyat dari honeycomb... sengal betul
kontrektor... macam tak penah buat kerja... pastu macam macam pulak
alasan... sampai hari ni baru satu biling je yang ada... cemana nak generate
income... tapi progress claim tak penahnya lupa hantar tetiap bulan... tapi
progress slow... ada ke defect sedahsyat ni dia nak rectify bodoh bodoh
macam tu je... boleh membahayakan nyawa purchaser... yang menjadi mangsa
ialah konsultant... akitek jugak nanti kena menjawab... dan akitek pulak
pastinya akan menyalahkan engineer... c&s; engineer la pulak yang kena...
oleh itu sebelum apa apa berlaku... dengan kuasa S.O yang ada pada aku maka
dengan perintah tulus ikhlas tanpa kompromi maka aku suruh diorang robohkan
semua affected column... buat semula... terasa power la pulak... gila kuasa
betul aku nih... masa end of meeting ada ke kontrektor tu cakap aku buli
dia... chehhh!!!...
1st Dec 2006, 06:37   comments (6)